Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Ieșenii câștigă derby-ul MoldoveiIonut Tabultoc / SportPictures.eu
06 Dec 2018

Liga 1: Ieșenii câștigă derby-ul Moldovei

Ce începe bine nu întotdeauna se termină la fel. Exemplu stă partida de la Botoșani în care gazdele au izbutit să deschidă scorul în minutul 6, dar au părăsit terenul învinși de Politehnica Iași.

Un corner executat de Fulop și o lovitură de cap a lui Miron din centrul careului au adus bucuria în rândul suporterilor gazdelor în startul meciului, dar în minutul 34 Platini a egalat din 6 metri tot cu o lovitură de cap în urma centrării primite din flancul stâng de la Sin. A fost încununarea unei perioade în care ieșenii au fost echipa care a contat mai mult în atac, cu ocazii ale lui Platini și Flores. Cioinac îi verifică reflexele lui Pap în minutul 40 cu un șut de la 25 de metri, apoi în ultimul minut al reprizei Flores îi aduce pe oaspeți în avantaj cu un șut din prima la o minge ricoșată din stâlpul din stânga lui Pap după o lovitură liberă de la 20 de metri executată bine de Andrei Cristea.

Repriza secundă este mai puțin ofertantă din punct de vedere al spectacolului fotbalistic și în afara șuturilor lui Cristea (min. 65) și Sanoh (min. 88) nu am notat ocazii importante de gol.

Scorul final FC Botoșani – Politehnica Iași 1-2 (1-2) urcă formația ieșeană peste echipa gazdă în clasament, elevii lui Flavius Stoican acumulând 21 de puncte față de cele 20 ale gazdelor din această seară.

 

FC Botoșani (antrenor Liviu Ciobotariu): Pap - Patache, Miron, Burcă, Dumitraş (min. 79 Trujic) - L. Fulop, E. Papa (min. 56 Ongenda), Karaboue - Golofca (min. 67 Chitoşcă), M. Roman II, Fabbrini

Politehnica Iași (antrenor Flavius Stoican): Rusu - Gallego, Mihalache, Frăsinescu, Sin - Platini, Qaka, Cioinac, P. Petre (min. 90+4 Danale) - A. Cristea (min. 86 Sanoh), Flores (min. 90 Zaharia)

Alte știri din Liga 1