Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Ianis Hagi, din nou decisivRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
18 Sep 2018

Liga 1: Ianis Hagi, din nou decisiv

Viitorul învinge la Ovidiu pe FC Hermannstadt și urcă pe loc de play-off cu 13 puncte după opt etape scurse din această ediție de campionat.

Constănțenii au obținut un succes la limită prin contribuția decisivă a lui Ianis Hagi, decarul gazdelor fiind cel care a obținut un penalty și l-a transformat în minutul 29 stabilind scorul întâlnirii. O pasă de 40 de metri a lui Băluță l-a găsit pe Ianis la limita careului și pe pătrundere a fost incomodat din spate de Pamfile, îndeajuns încât arbitrul Marius Avram a avut circumstanțele de penalty confirmate și de arbitrul asistent. Transformarea de la punctul cu var a decarului a fost una spectaculoasă, balonul lovind stâlpul din stânga lui Căbuz, rămas pe centrul porții fără replică. Elevii lui Gheorghe Hagi se puteau desprinde în minutul 70 la șutul din unghi al lui Băluță sau un minut mai târziu la ocazia lui Voduț, rămas unu la unu cu portarul oaspeților care a reușit o respingere cu piciorul ca la handbal. Nkololo a șutat în minutul 87 în plasa laterală semnând singura ocazie mare a sibienilor, astfel încât s-a încheiat FC Viitorul - FC Hermannstadt 1-0 (1-0).

 

FC Viitorul (antrenor Gheorghe Hagi): Buzbuchi - Mladen, Ţîru, Luchin, De Nooijer - Achim (min. 71 Artean), T. Băluţă, Vână - I. Hagi, Drăguş (min. 60 Voduţ), Măţan (min. 53 A. Ciobanu)

FC Hermannstadt (antrenor Alexandru Pelici): Căbuz - Tătar, Mijuskovic, I. Stoica, Pamfile - Dîlbea, Antonov (min. 85 Blănaru) - Serediuc (min. 60 Tsoumou), Bruno (min. 71 Ali), Nkololo - B. Rusu

Alte știri din Liga 1