Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Horșia și Bălan aduc victoria gazdelor în CopouRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
26 Iul 2019

Liga 1: Horșia și Bălan aduc victoria gazdelor în Copou

Politehnica Iași își continuă prestația pozitivă în campionat după o victorie în fața nou promovatei Academica Clinceni.

Începutul curajos al oaspeților, cu șutul din minutul 21 al lui Dumitru, deviat în corner de Panțîru, și cel din minutul 32 al lui Dobrescu, scos de Rusu în corner, a fost contracarat de execuția de zile mari, șut cu exteriorul de la peste 20 de metri, a lui Breeveld (min. 34) și șutul din mijlocul careului pe centrul porții, pe jos, trimis de Passaglia un minut mai târziu. Repriza s-a încheiat cu execuția înșelătoare, cu pământul, din afara careului a lui Loshai la care Vâlceanu a reușit să respingă în lateral.

Ieșenii au reușit să deschidă scorul imediat după pauză, în minutul 47, atunci când Horșia a îndeplinit o formalitate din colțul careului mic după ce a fost lăsat liber cu portarul oaspeților de pasa scurtă a lui Bălan. Opt minute mai târziu, Breeveld nu reușește să-l învingă pe Vâlceanu dintr-o poziție similară, opțiunea sa fiind șutul la colțul scurt, apoi în minutul 76 Chatziterzoglou îl faultează în careu pe Platini și Adrian Bălan a transformat penalty-ul acordat de arbitrul Cătălin Buşi. Partida se încheie cu un șut din lovitură liberă trimis de Bogdan Barbu la rădăcina barei din stânga lui Rusu, dar portarul gazdelor s-a întins și le-a refuzat ilfovenilor golul de onoare al partidei.

Ieșenii trec temporar pe primul loc cu 7 puncte, în timp ce Academica rămâne fără niciun punct după primele trei etape.

 

Politehnica Iași - Academica Clinceni 2-0 (0-0)

Au marcat: Horşia (min. 47), Ad. Bălan (min. 78 pen.)

Politehnica Iași (antrenor Mihai Teja): Rusu - Gallego Arias, Frăsinescu, Diallo, Panţîru - Breeveld (min. 65 Mihalache), Passaglia - Danale (min. 47 Platini), Loshaj, Horşia - Ad. Bălan (min. 80 A. Cristea)

Academica Clinceni (antrenor Ilie Poenaru): Vâlceanu - Matei, Chatziterzoglou, Nichita, Dobrescu - Şuţ, Paţurcă (min. 54 Pîrvulescu) - Vojtus (min. 62 Nsiah), Olariu (min. 68 Barbu), Dumitru - Buziuc

Alte știri din Liga 1