Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Hattrick Țucudean în CFR showMircea Roșca / SportPictures.eu
30 Nov 2018

Liga 1: Hattrick Țucudean în CFR show

Campioana a făcut spectacol în Gruia în fața ultimei clasate, FC Voluntari. Elevii lui Toni Conceicao au ratat mult, însă au înscis și mai mult după ce s-au descătușat în partea a doua a meciului.

Ilfovenii au contat în atac doar în primul minut al partidei și doar accidental, Malfleury nefiind capabil să convertească pe tabelă pasa neglijentă înapoi a lui Bordeianu ce l-a lăsat singur cu Arlauskis. Ratările lui Țucudean (min. 14) și Vinicius (min. 24) au prefațat deschiderea de scor semnată de Țucudean în minutul 26. Vârful de atac al clujenilor a finalizat din colțul careului mic o fază ca la antrenament în care Omrani i-a pasat paralel cu linia porții și CFR Cluj intra în zona de comfort în fața unei adversare modeste. Barele semnate de Bordeianu (min. 30) și Țucudean (min. 39) ar fi putut spori avantajul gazdelor până la pauză, însă desprinderea pe tabelă s-a produs în partea a doua a meciului.

Țucudean îl lobează pe Vâtcă în minutul 56, apoi șase minute mai târziu face hattrick-ul tot după o fază de antrenament în care Camora i-a pasat în fața porții la 6 metri pentru o simplă formalitate. Manea face 4-0 în minutul 84 după o fază de contraatac cu două pase și șut la poartă pornită din treimea proprie a clujenilor, apoi Costache a desăvârșit opera în minutul 89 cu o lovitură de cap ce s-a prelins în plasă prin fața ochilor unui Vâtcă hipnotizat.

Scor final CFR Cluj – FC Voluntari 5-0 (1-0), cea mai categorică victorie a clujenilor din acest campionat după cea din deplasarea de la Botoșani din urmă cu patru săptămâni.

 

CFR Cluj (antrenor Toni Conceicao): Arlauskis - Manea, Vinicius, Lang, Camora - Djokovic, Bordeianu - Păun (min. 75 Costache), Deac, Omrani (min. 86 Tambe) - Ţucudean (min. 77 Al. Ioniţă)

FC Voluntari (antrenor Cristiano Bergodi): Vâtcă - Ricardinho, Hodorogea, Armaş, Bucurică - Căpăţână, Răuţă - G. Deac (min. 71 I. Gheorghe), Malfleury (min. 60 Kabasele), A. Vlad - Tudorie (min. 83 Gadze)

Alte știri din Liga 1