Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Greab obține punctul pentru ConcordiaRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
05 Nov 2018

Liga 1: Greab obține punctul pentru Concordia

Meci cu puține faze de poartă la Chiajna între Concordia și Gaz Metan Mediaș. O primă repriză în care prima minge pe cadrul porții am consemnat-o abia în minutul 44 la lovitura de cap a lui Ely Fernandes pe direcția lui Greab a fost urmată de una în care portarul ilfovenilor a avut două intervenții salutare și a păstrat tabela imaculată.

În minutul 51 Ivanov a trimis cu efect de la 17 metri și l-a determinat pe Greab să respingă acrobatic de sub transversală, în timp ce zece minute mai târziu Ely Fernandes reia singur din 6 metri cu capul, dar goalkeeper-ul echipei gazdă a avut un reflex extraordinar și a trimis în corner. În oglindă, elevii lui Dorinel Munteanu din departamentul ofensiv au avut o prestație mai mult decât modestă și bifează a treia partidă fără gol înscris după victoria în fața celor de la FCSB.

Scor final Concordia – Gaz Metan 0-0, încă o ocazie ratată de medieșeni de a se menține la distanță minimă de cvartetul fruntaș față de care acum îi despart trei puncte.

 

Concordia Chiajna (antrenor Dorinel Munteanu): Greab - Albu, Leca, Marc, Fota - Gorobsov, Prepeliţă - Grădinaru (min. 78 Ivanovici), Deaconu, Măzărache (min. 60 Bawab) - Guessan (min. 45 Batin)

Gaz Metan Mediaș (antrenor Mihai Teja): Pleşca - R. Romeo, I. Cristea, M. Constantin, Buşu - Fofana, Aurelio - Olaru, Ivanov (min. 90+3 Stancu), Chamed (min. 85 Trif) - Ely Fernandes

Alte știri din Liga 1