Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Gong final al play-off-ului. Cinci goluri la GiurgiuGeorge Ilinca / SportPictures.eu
20 Mai 2019

Liga 1: Gong final al play-off-ului. Cinci goluri la Giurgiu

Partida din această seară de la Giurgiu dintre Astra și Sepsi OSK a pus punct play-off-ului Ligii 1. Fără a avea vreo miză, combatantele cunoscându-și poziția în ierarhie dinaintea acestei partide, jocul de pe ”Marin Anastasovici” nu a avut o încărcătură aparte și tensiunea a lipsit, chiar dacă ambele echipe au încercat să ofere un spectacol agreabil puținilor spectatori.

Gazdele au deschis scorul în minutul 13 prin Mrzljak cu o lovitură de cap din 6 metri după un corner executat la prima bară de pe partea stângă de Romario Moise, apoi în minutul 27 tot Moise semnează un assist pentru Balaure, care împinge mingea în plasă din 2 metri. Până la pauză Tandia a redus din diferență în minutul 43 cu un șut din careu, dar situația se liniștește în minutul 63 când Moise trece la finalizare după o pasă bună a lui Alibec ce l-a găsit pe colegul său singur în centrul careului și finalizarea a fost una simplă. În minutele de final Erico a deviat în propria poartă un șut al lui Călin Popescu, astfel încât scorul final a fost Astra Giurgiu - Sepsi OSK Sf. Gheorghe 3-2 (2-1).

 

Astra Giurgiu (antrenor Costel Enache): Lazar - Butean, Bejan, Erico, Radunovic (min. 70 Dima) - Biceanu (min. 70 Begue), Mrzljak (min. 83 Chiriac), Moise - V. Gheorghe, Alibec, Balaure

Sepsi OSK Sf. Gheorghe (antrenor Marin Barbu): Niczuly - Gabriel Moura (min. 74 Balaska), Rudol, Jovanovic (min. 38 Y. Hamed), Fl. Ştefan - Carnat, Velev, Karnitskiy, Khamis - Tandia, Sîntean (min. 66 C. Popescu)

Alte știri din Liga 1