Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Golurile lui Cristea stabilesc învingătoarea în CopouDragos Pascaneanu / SportPictures.eu
17 Aug 2018

Liga 1: Golurile lui Cristea stabilesc învingătoarea în Copou

Patru meciuri, două puncte pentru Politehnica Iași reprezenta un start total nemulțumitor pentru Flavius Stoican, antrenorul formației din Copou fiind vehement la adresa acestui subiect, dar și a altor subiecte de natură organizatorică în rândul clubului la conferința de presă de dinaintea partidei din etapa a 5-a cu FC Botoșani. De partea cealaltă, botoșenenii veneau după ce nu au cunoscut gustul înfrângerii de la începutul campionatului și meciul se anunța unul de mare luptă.

Ceea ce a și fost în startul său, unul fără realizări notabile de ambele părți. Elevii lui Flavius Stoican au avut prima mare ocazie de gol în minutul 23, șutul lui Flores din afara careului lovind la vinclu bara porții lui Pap, apoi deschiderea de scor se petrece în minutul 30. Andrei Cristea este lăsat de fundașii botoșeneni să își așeze balonul și să șuteze din marginea careului de 16 metri, balonul catapultat cu piciorul drept insinuându-se în plasa porții lui Pap pe lângă stâlpul din dreapta goalkeeper-ului oaspeților. De doar patru minute a avut nevoie vârful ieșean pentru a-și demonstra clasa, de această dată o execuție cu piciorul stâng tot de la marginea careului de 16 metri trimițând mingea la vinclul de la colțul lung fără șansă pentru Pap. 2-0 în minutul 34 și un meci ce a început greu pentru gazde a devenit mult mai simplu după două momente de magie a lui Cristea.

Meciul a căpătat o altă turnură după ce Mihai Roman II a redus din diferență în minutul 55 cu o lovitură de cap din apropierea porții lui Rusu, portarul gazdelor respingând balonul dincolo de linia porții și golul a fost validat corect de arbitrul George Găman. Chitoșcă a avut egalara în bocanc patru minute mai târziu, dar șutul său din unghi s-a dus paralel cu linia porții, apoi Chindriș a trimis în minutul 88 o lovitură de cap direct în brațele lui Rusu.

S-a încheiat Politehnica Iași – FC Botoșani 2-1 (2-0), victorie ce liniștește întrucâtva apele în sânul formației din Copou.

 

Politehnica Iași (antrenor Flavius Stoican): Rusu - Gallego, Mihalache, Frăsinescu, Sin - Cioinac, Chelaru (min. 80 Zaharia) - Rus, Flores (min. 75 P. Petre), Pârvulescu (min. 71 Mihăescu), A. Cristea

FC Botoșani (antrenor Costel Enache): Pap - Patache, Miron (min. 46 Chindriş), Burcă, Soliedis - Oaidă (min. 80 Papa Enriko), Rodriguez - Chitoşcă, Ongenda, Golofca - Brekalo (min. 54 M. Roman)

Alte știri din Liga 1