Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Goluri din ofsaid, un penalty ratat și remiză în BănieRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
13 Sep 2021

Liga 1: Goluri din ofsaid, un penalty ratat și remiză în Bănie

Universitatea Craiova și Sepsi OSK Sf. Gheorghe au terminat la egalitate partida de pe „Ion Oblemenco” în epilogul etapei a 8-a a Ligii 1.

Rezultatul a fost determinat în mare măsură de Niczuly, portarul oaspeților având din nou o prestație consistentă ce a culminat cu un penalty parat în minutul 79. Prima sa intervenție notabilă a fost în minutul 13, un reflex cu care a respins de pe linia porții balonul reluat cu capul de Koljic în urma unei lovituri de colț. Imediat după aceea, în minutul 17 covăsnenii deschid scorul în urma unei lovituri de colț executate de Mitrea, balonul respins în față de Pigliacelli fiind reluat în plasă de Fofana, însă reluările au arătat că mijlocașul oaspeților era în ofsaid la momentul execuției loviturii libere. Arbitrul Marian Barbu a validat reușita și oltenii au reluat atacurile, Koljic ratând o ocazie imensă în minutul 21 când a reluat din 6 metri în bară având toată poarta goală în față. Egalarea survine în minutul 33 tot cu o lovitură de cap, autor fiind cel mai mic jucător de pe teren, Gustavo, Bancu punându-i balonul pe frunte la 6 metri cu o centrare de pe partea stângă. Și în acest caz, reluările au arătat că autorul golului se afla în poziție de ofsaid în momentul când balonul a plecat din bocancul lui Bancu, dar Marian Barbu a validat și această reușită. Ivan a avut șansa de a înscrie golul ce-i ducea pe juveți în avantaj în minutul 45, dar alegerea sa de a-i pasa în centru lui Koljic s-a dovedit a fi neinspirată, Ninaj intervenind salutar și respingând din alunecare în corner.

Tot Ivan a avut un șut la colțul lung ce nu a prins cadrul porții în minutul 50, Luckassen îi încearcă vigilența lui Pigliacelli cu un șut din unghi în minutul 68, apoi în minutul 77 Marian Barbu a indicat punctul cu var din careul oaspeților după un contact la limita careului între Ninaj și Andrei Ivan semnalizat de tușier. Gustavo a preluat responsabilitatea execuției, dar Niczuly a ghicit colțul și a respins în corner.

Până la final nu au mai apărut faze importante, astfel încât covăsnenii înregistrează a treia remiză consecutivă și cu 7 puncte rămân pe locul 13, în timp ce gazdele de la Universitatea urcă pe 6 cu 13 puncte.

 

Universitatea Craiova - Sepsi OSK Sf. Gheorghe 1-1 (1-1)

Au marcat: Gustavo (min. 32)/Fofana (min. 17)

Universitatea Craiova (antrenor Laurențiu Reghecampf): Pigliacelli – Vlădoiu (min. 58 Cîmpanu), Găman, M. Constantin (min. 76 Conte), Bancu – Gustavo (min. 81 Baiaram), Screciu, Nistor, Houri – Ivan (min. 80 Markovici), Koljic (min. 76 Fedele)

Sepsi OSK Sf. Gheorghe (antrenor Leo Grozavu): Niczuly – Dimitrov (min. 46 Sousa), Ninaj, Mitrea, Dumitrescu (min. 46 Ispas) – Păun (min. 58 Gonzalez), Fofana, Aganovic (min. 90+4 Ştefănescu) – Luckassen, Bojic, Chunchucov (min. 80 Damaşcan)

Alte știri din Liga 1