Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Golul veteranului duce punctele la BotoșaniGeorge Ilinca / SportPictures.eu
25 Iul 2021

Liga 1: Golul veteranului duce punctele la Botoșani

FC Voluntari pierde primul joc disputat pe teren propriu în această nouă ediție de campionat. Înfrângerea din runda inaugurală de pe terenul celor de la Dinamo a fost dublată astăzi de insuccesul de pe arena „Anghel Iordănescu” în fața celor de la FC Botoșani.

Elevii lui Liviu Ciobotariu au avut o primă mare ocazie în minutul 34, când Alexandru Vlad a șutat de la mare distanță, dar fără intensitate, după o ieșire inoportună a portarului Pap dintre buturi pentru a respinge balonul la limita careului de 16 metri. Șeroni a apărut la timp și a îndepărtat balonul, care se pare că trecea pe lângă poartă. Oaspeții au trimis primul lor șut pe poarta lui Rîmniceanu în minutul 45, autor Edjouma, care l-a obligat pe portarul ilfovenilor să prindă în doi timpi balonul ce se îndrepta sub transversală.

În partea a doua a meciului, ilfovenii reușesc să cadreze un șut pe poarta lui Pap în minutul 48 prin Robert Ion, dar fără emoții pentru goalkeeper-ul oaspeților, iar două minute mai târziu atenția se mută la cealaltă poartă Șeroni a reluat cu capul puțin pe lângă stâlpul din dreapta lui Rîmniceanu un balon centrat de Mihai Roman din lovitură liberă. Alexandru Vlad a executat puțin peste transversală o lovitură liberă în minutul 57, dar golul vine în minutul 70 la poarta gazdelor, când Țigănașu a pasat perfect pentru Mihai Roman la colțul careului mic și atacantul veteran al oaspeților l-a executat pe Rîmniceanu cu un șut fără preluare la colțul scurt. Țigănașu a semnat un nou assist perfect trei minute mai târziu, centrarea sa în cros fiind reluată imprecis, însă, din voleu de Ongenda de la bara a doua.

Moldovenii revin acasă cu trei puncte importante de pe terenul unei echipe care încă își caută echilibrul în joc.

 

FC Voluntari - FC Botoșani 0-1 (0-0)

A marcat: M. Roman (min. 70)

FC Voluntari (antrenor Liviu Ciobotariu): Rîmniceanu – Achim, Tamaş, Armaş – Ricardinho, L. Fulop, Raţă (min. 79 Briceag), Vlad – Lopes (min. 63 Roşu), Paraschiv (min. 63 Angelov), Ilie (min. 46 R. Ion)

FC Botoșani (antrenor Marius Croitoru): Pap – Braun, Racoviţan, Şeroni, Ţigănaşu – Ongenda (min. 76 Tîrcoveanu), Edjouma, Papa – Kage (min. 90 Patache), Sila (min. 46 M. Roman), Fili (min. 61 Petkovski)

Alte știri din Liga 1