Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Golofca, gol și penalty pentru victoria de la CălărașiIonuț Tabultoc / SportPictures.eu
14 Mai 2019

Liga 1: Golofca, gol și penalty pentru victoria de la Călărași

FC Botoșani a câștigat pe terenul celor de la Dunărea Călărași și este foarte aproape de salvarea matematică de la chinurile barajului după ce a eliminat amenințarea retrogradării directe cu 11 puncte avans de gazdele lor de astăzi cu patru etape rămase de disputat.

Elevii lui Liviu Ciobotariu au deschis scorul în minutul 28 după un penalty acordat de arbitrul Istvan Kovacs la atacul imprudent al lui Sârghi la Golofca, iar cel care a transformat a fost Lorand Fulop. Până la pauză Golofca a dublat avantajul oaspeților pe tabelă în chiar ultimul minut al primei reprize, șeptarul moldovenilor trimițând de la marginea careului de 16 metri un șut cu exteriorul, ușor lobat, ce a plasat balonul la vinclul din dreapta lui Straton. Gazdele au fost mai prezente în atac în partea a doua a jocului și au avut ocazii bune la șutul lui Iancu din minutul 63, la reluarea imprecisă a lui Luchin din minutul 65 și la centrarea lui Ammari din minutul 70 la care Benzar a ratat de puțin întâlnirea cu balonul.

S-a încheiat Dunărea Călărași – FC Botoșani 0-2 (0-2), rezultat ce diminuează și mai mult șansele de supraviețuire pe prima scenă a călărășenilor.

 

Dunărea Călărași (antrenor Dan Alexa): Straton - Gligorov, Dobrosavlevici, Luchin, Sîrghi (min. 46 Mendy) - Ammari, Simion, Henderson (min. 67 I. Stoica), Filip (min. 46 Munteanu) - G. Iancu, Benzar

FC Botoșani (antrenor Liviu Ciobotariu): Fraisl - Piţian, Miron, Burcă - Patache, Papa, Rodriguez, Fabbrini (min. 84 Buş), Golofca - M. Roman (min. 74 Oaidă), Fulop (min. 90 Târşă)

Alte știri din Liga 1