Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Gol superb, ratări imense și victorie a oaspeților la MioveniRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
10 Sep 2021

Liga 1: Gol superb, ratări imense și victorie a oaspeților la Mioveni

Partidă cu de toate în uvertura etapei a 8-a. În deplasarea de la Mioveni, Chindia Târgoviște a punctat repede și a reușit să-și apere avantajul pentru a-și trece în cont cea de-a doua victorie din campionat, chiar dacă pe finalul jocului putea înscrie din nou și încheia cu o diferență de scor ce nu reflecta echilibrul de forțe din teren.

Popadiuc, cu un șut excepțional de la 25 de metri, a modificat tabela în minutul 6 la prima acțiune de poartă mai importantă a partidei, apoi la numai trei minute distanță CS Mioveni putea restabili egalitatea. O minge scăpată în față de Căbuz după un șut al lui Șerbănică a fost reluată în plasă de Garutti, însă arbitrul Horia Mladinovici a validat semnalizarea eronată a tușierului pentru un ofsaid inexistent. Până la pauză Rusu are o incursiune de unul singur printre liniile târgoviștene și încheie acțiunea cu un șut din afara careului ce a trecut puțin pe lângă stâlpul din dreapta lui Căbuz.

Partea secundă are un prim moment interesant în minutul 54 la șutul lui Sanoh, dar balonul lovit de acesta la marginea careului de 16 metri a trecut la o distanță destul de mare de vinclul de la colțul lung al porții oaspeților. Rusu ratează o ocazie imensă în minutul 64, atunci când a fost lăsat singur cu Căbuz de recentrarea cu capul a lui Buziuc, însă șutul din colțul careului mic l-a țintit pe goalkeeper-ul oaspeților. Minutul 77 aduce din nou emoții, de această dată la poarta gazdelor: după o acțiune de contraatac balonul ajunge la Șerban, care îl driblează pe Ducan și trimite în plasa laterală cu toată poarta goală în față.

Prin urmare, partida s-a încheiat cu diferența minimă pe tabelă, Chindia urcând cu 9 puncte pe locul 9, în timp ce CS Mioveni rămâne pe locul 7 cu 10 puncte.

 

CS Mioveni - Chindia Târgoviște 0-1 (0-1)

A marcat: Popadiuc (min. 6)

CS Mioveni (antrenor Alexandru Pelici): Ducan – Scarlatache, A. Iacob, Garutti (min. 46 Sanoh) – Rădescu, Panait (min. 82 Vereş) Dumitriu (min. 78 Toma), Șerbănică – Rusu, Cristea (min. 67 Coşereanu), Buziuc

Chindia Târgoviște (antrenor Emil Săndoi): Căbuz – Căpuşă, Celea, P. Iacob, Dinu (min. 56 Baxevanos) – Dulca, Matiş, Popadiuc (min. 85 Corbu) – D. Popa, M. Șerban, Neguţ – Florea (min. 71 Kocic)

Alte știri din Liga 1