Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Giurgiuvenii simt din nou gustul victorieiValentin Macrea / SportPictures.eu
22 Nov 2020

Liga 1: Giurgiuvenii simt din nou gustul victoriei

Gazdă în partida de la Mediaș, FC Hermannstadt a încheiat cea de-a șasea partidă consecutivă fără victorie cedând în fața ultimei clasate Astra Giurgiu.

Cu un alt tonus după instalarea lui Eugen Neagoe la cârma echipei și cu promisiuni ferme de a-și recupera restanțele salariale, giurgiuvenii au făcut diferența pe finalul meciului prin golul înscris de Valentin Gheorghe după o pasă inspirată a lui Budescu și o acțiune personală încheiată cu un șut din interiorul careului ce a trimis balonul printre picioarele lui Figueiredo. Golul a venit în minutul 83, la zece minute distanță de la o dublă ocazie a sibienilor, fază la care Lazar a demonstrat încă o dată de ce a preluat postul de titular al echipei naționale. Într-o primă instanță el a respins cu genunchiul șutul din 6 metri al lui Karanovic, apoi a scos din plonjon reluarea lui Jo Santos de la 7-8 metri, salvându-și echipa de un gol ca și făcut. În prima repriză, Lazar a mai avut o intervenție salutară în minutul 17 la lovitura liberă executată de la aproximativ 25 de metri de Jo Santos lângă stâlpul din dreapta sa, aceasta fiind și singura șansă de gol a gazdelor din primele 45 de minute. Giurgiuvenii au avut în minutul 44 un șut înșelător trimis de Budescu la vinclul de la colțul lung, dar Figueiredo a fost atent și a respins în corner, portarul portughez având o paradă salvatoare și în minutul 52 la lovitura de cap a lui Graovac.

Așadar, Astra își trece în cont a doua victorie din acest sezon și chiar dacă nu părăsește ultima poziție, lupta se ascute, cinci formații fiind clasate pe ultimele poziții într-un ecart de trei puncte, de la FC Hermannstadt pe 12 cu 11 puncte până la Astra pe 16 cu 8 puncte.

 

FC Hermannstadt - Astra Giurgiu 0-1 (0-0)

A marcat: V. Gheorghe (min. 83)

FC Hermannstadt (antrenor Ruben Albes): Figueiredo – Opruţ, I. Stoica, Viera, A. Vodă (min. 46 Belu-Iordache) – Addae (min. 67 Karanovic), R. Pires – Jo Santos, Mustivar (min. 83 Buzan), Alhassan – F. Fortes

Astra Giurgiu (antrenor Eugen Neagoe): Lazar – Hugo Sousa, Graovac, C. Dima, Radunovic – V. Gheorghe (min. 88 Balaure), L. Crepulja, Canadjia (min. 68 Wuthrich), Merloi (min. 46 Răduţ) – Azulay (min. 68 Montini), Budescu (min. 90 R. Moise)

Alte știri din Liga 1