Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Giurgiuvenii s-au dezlănțuit la VoluntariRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
03 Feb 2021

Liga 1: Giurgiuvenii s-au dezlănțuit la Voluntari

Cu 2-0 la pauză și 3-0 în minutul 51, Astra Giurgiu a fost net superioară în partida din deplasare cu FC Voluntari.

Budescu a fost omul partidei cu o pasă briliantă la golul lui Stahl ce a dezghețat tabela și o reușită în prelungirile primei reprize. În minutul 14 decarul giurgiuvenilor a trimis o minge lungă de la jumătatea terenului propriu ce l-a lăsat pe Stahl singur cu Lavin, pe care l-a învins în doi timpi și a deschis scorul. Pentru ilfoveni Angelov a reluat cu capul puțin peste transversală în minutul 20, de partea cealaltă Wuthrich ratând cu mult ținta în minutul 29 cu un șut din drop din 16 metri după un corner executat de Budescu. Austriacul i-a întors serviciul colegului său în al doilea minut de prelungiri angajându-l cu o pasă printre ce l-a lăsat singur cu Lavin, un dribling scurt eliberând calea balonului spre buturi și din centrul careului Budescu a îndeplinit o formalitate.

În minutul 51 Valentin Gheorghe a luat o acțiune pe cont propriu și a încheiat-o cu un șut de la 16 metri, balonul lovind ambele bare laterale înainte de a depăși linia porții. De la 0-3 misiunea elevilor lui Bogdan Andone a devenit imposibilă, însă rezultatul a fost edulcorat de reușita lui Ion Gheorghe din minutul 70 în urma unei devieri nefericite a lui Jovanovic ce l-a lăsat singur cu Popa.

Astra face 22 de puncte și urcă pe locul 12, în timp ce ilfovenii rămân pe locul 15 cu 17 puncte.

 

FC Voluntari - Astra Giurgiu 1-3 (0-2)

Au marcat: I. Gheorghe (min. 70)/Stahl (min. 14), Budescu (min. 45+2), V. Gheorghe (min. 51)

FC Voluntari (antrenor Bogdan Andone): Lavin - I. Costin (min. 46 Vlad), Balaur, Fl. Achim, Armaş, Ricardinho - Tavares (min. 38 I. Gheorghe), Borţoneanu (min. 46 Ilie), A. Ivanov (min. 75 Dorobanţu) - Angelov (min. 26 Stoica) Da Veiga Lopes

Astra Giurgiu (antrenor Eugen Neagoe): M. Popa - Canadija, De Sousa (min. 6 Ion), Jovanovic, David Bruno - Crepulja - Wutrich (min. 86 Şerban), Boe Kane, Budescu, V. Gheorghe (min. 81 Balaure) - Stahl (min. 46 Montini)

Alte știri din Liga 1