Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Gheorghe Mulțescu revine la conducerea AstreiRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
04 Apr 2018

Liga 1: Gheorghe Mulțescu revine la conducerea Astrei

La scurt timp după despărțirea de Edi Iordănescu, conducerea clubului Astra Giurgiu a anunțat numele noului tehnician al echipei. Este vorba de Gheorghe Mulțescu, un antrenor care a mai trecut pe la cârma echipei giurgiuvene și este un om de fotbal cu îndelungă experiență internă și internațională. Iată textul integral publicat pe pagina oficială a clubului:

"Noul antrenor al echipei noastre este Gheorghe Mulţescu, acesta urmând să conducă antrenamentul din această după-amiază, programat la Ploieşti şi să redebuteze oficial la Cluj, duminică, în partida cu CFR.

În vârstă de 66 de ani, Mulţescu este la al treilea mandat pe banca Astrei, după cele din 2001-2002 şi 2012, antrenorul în vârstă de 66 de ani având de partea sa experienţa excelentă, cu aproape 30 de ani de antrenorat!

Gigi Mulţescu va fi ajutat de către secunzii Daniel Timofte, Yuksel Yesilova – şi ei cu “trecut astrist” în CV, în timp ce, de pregătirea portarilor se va ocupa Ionuţ Boşneag.

Mult success, Gheorghe Mulţescu!"

Alte știri din Liga 1