Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Gazul pierde contactul cu zona play-offValentin Macrea / SportPictures.eu
17 Feb 2019

Liga 1: Gazul pierde contactul cu zona play-off

Meci fără prea multe realizări la Mediaș între Gaz Metan și Sepsi OSK Sf. Gheorghe, dar cu o câștigătoare stabilită de la punctul cu var.

Chiar în startul partidei, în minutul 8 arbitrul Istvan Kovacs a dictat penalty pentru echipa oaspete la o fază în care Jovanovic a fost prins în clește între Olaru și Andre Pereira, lovitura de pedeapsă fiind transformată fără emoții de Tandia. Ținând cont că aveau în față cel puțin 80 de minute de joc, elevii lui Edi Iordănescu dispuneau de timpul necesar de a reveni pe tabelă, însă jocul prestat a ridicat mari semne de întrebare. Cu Ely Fernandes total desincronizat de colegii săi și cu probleme mari la construcție, medieșenii nu au avut în primele 45 de minute decât un șut periculos, trimis cu efect de Chamed la care Fejer a scos în corner din plonjon. Cu puțin timp înainte, însă, în minutul 36 Florin Ștefan putea dubla avantajul covăsnenilor după o cursă în flancul stâng începută la jumătatea terenului și încheiată cu un șut din colțul careului mic ce trece puțin pe lângă bara de la colțul lung.

În partea a doua a meciului, Chamed are o execuție interesantă din lovitură liberă în minutul 59, dar nu prinde cadrul porții lui Fejer, apoi în minutul 73 putea beneficia de un penalty la hențul evident al lui Adrian Rus, însă Istvan Kovacs lasă jocul să continue.

Scor final Gaz Metan - Sepsi OSK 0-1 (0-1), rezultat ce îi duce pe covăsneni cu un pas mai aproape de calificarea matematică în play-off. Cu 36 de puncte, ei vor primi săptămâna viitoare vizita Viitorului într-o adevărată finală pentru un loc în primele 6 echipe ale ierarhiei, în timp ce medieșenii, cu 29 de puncte și o serie de nouă meciuri fără victorie, sunt scoși din calculele play-off-ului.

 

Gaz Metan Mediaș (antrenor Edi Iordănescu): Pleşca – R. Romeo, Andre Pereira (min. 65 P. Mendes), M. Constantin, Trif (min. 17 Diallo) – Ivanov, Luis Aurelio – Olaru, Chamed, Ely Fernandes (min. 46 Mailat) – Rondon

Sepsi OSK Sf. Gheorghe (antrenor Eugen Neagoe): Fejer – G. De Moura, Ad. Rus, Jovanovic, Omar Abud – Velev, Karnitsky – Mensah (min. 68 Rudol), Vaşvari, Fl. Ştefan (min. 79 Sato) – Tandia (min. 85 Y. Hamed)

Alte știri din Liga 1