Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Gazdele se impun la VoluntariRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
24 Aug 2020

Liga 1: Gazdele se impun la Voluntari

FC Voluntari a învins Gaz Metan Mediaș sub soarele dogoritor ce a îmbrățișat prea fierbinte arena ”Anghel Iordănescu” din localitatea ilfoveană.

Gazdele au început mai bine și după o ratare a lui Grădinaru în minutul 6, fază la care Buzbuchi a respins în ultimul moment, au reușit deschiderea de scor în minutul 12 din penalty. Același Grădinaru a căzut în careu de lângă De Moura, ambii aflați departe de balonul centrat din flanc de Stoica și arbitrul Andrei Chivulete a arătat punctul cu var în protestele medieșenilor. Căpățână a transformat cu un șut în plasa laterală din stânga lui Buzbuchi, plecat pe celălalt colț, și ilfovenii au trecut în avantaj pe tabelă, avantaj pe care l-au gestionat până la pauză.

Intrat pentru partea a doua a jocului, Ciocan a restabilit egalitatea în minutul 53 cu un șut din 6 metri după ce s-a insinuat nestingherit printre fundașii gazdelor și a reluat cu latul centrarea lui Trif trimisă de pe partea stângă. De un sfert de oră au avut nevoie elevii lui Mihai Teja să treacă din nou în avantaj, Armaș reluând simplu cu capul din 7 metri centrarea din corner a lui Eric, reușita sa fiind cea care a stabilit scorul final al întâlnirii.

 

FC Voluntari - Gaz Metan Mediaș 2-1 (1-0)

Au marcat: Căpățână (min. 12 pen.), Armaș (min. 67)/Ciocan (min. 53)

FC Voluntari (antrenor Mihai Teja): Rîmniceanu - Costin, Balaur, Armaş, Vlad - Căpăţînă, Ricardinho (min. 85 Ilie), Gheorghe (min. 74 Borţoneanu) - Eric - Stoica (min. 81 Voinescu), Grădinaru

Gaz Metan Mediaș (antrenor Dusan Uhrin): Buzbuchi - Romeo (min. 54 Alceus), Larie, Popa, Trif - Droppa, Pambou Loembet - Sanoh (min. 71 Velisar), De Moura, Dogaru (min. 46 Ciocan) - Niţu (min. 80 Costea)

Alte știri din Liga 1