Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Gaz Metan trimite Dunărea în finala pentru supraviețuireValentin Macrea / SportPictures.eu
26 Mai 2019

Liga 1: Gaz Metan trimite Dunărea în finala pentru supraviețuire

Gaz Metan Mediaș a plecat cu toate cele trei puncte de la Călărași cu un gol înscris în minutul 87 de Yazalde după un meci în care Dunărea nu a contat prea mult în ecuația jocului și, mai mult, a reușit să le ofere un avantaj oaspeților după ce Gabi Iancu a fost eliminat în minutul 77 în urma primirii celui de al doilea cartonaș galben.

Victoria medieșenilor a fost una meritată, fiind echipa pozitivă în meci, cu ocazii importante în minutele 6, dublă ratare a lui Ely Fernandes și Caiado, și 30, reflex de zile mari al lui Straton la execuția lui Caiado. Rondon a trimis de două ori balonul cu capul în bară în minutele 53 și 71, apoi Yazalde a înscris unicul gol al partidei cu un șut din mijlocul careului, balonul revenindu-i după un duel aerian între Rondon și Gligorov.

S-a încheiat Dunărea Călărași - Gaz Metan Mediaș 0-1 (0-0), rezultat ce elimină în mare măsură șansele de salvare de la retrogradare ale călărășenilor și le transformă jocul din ultima etapă de la Sibiu într-o finală pentru locul de baraj.

 

Dunărea Călărași (antrenor Dan Alexa): Straton - Gligorov, Dobrosavlevici, Luchin, Mendy - Enache (min. 83 St. Filip), Simion, Honciu (min. 27 Bourceanu), Souda  (min. 46 Ben Djemia) - Iancu, Ammari

Gaz Metan Mediaș (antrenor Edi Iordănescu): Pleşca - Creţu, Micael, Larie, Buşu - Ivanov, Aurelio - Olaru (min. 77 Yazalde), Caiado, Ely Fernandes (min. 60 Mailat) - Rondon (min. 88 Diallo)

Alte știri din Liga 1