Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Gaz Metan se impune pe Arena Națională în fața RapiduluiRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
17 Sep 2021

Liga 1: Gaz Metan se impune pe Arena Națională în fața Rapidului

Rapid înregistrează a treia partidă fără victorie și a doua înfrângere din această ediție de campionat la finele jocului de pe Arena Națională cu Gaz Metan Mediaș.

Cu antrenorii aflați în afara gazonului, ambele formații au avut prestații diferite. Oaspeții, cu Ilie Poenaru în tribună la scurt timp după ce a semnat preluarea băncii tehnice, au deschis scorul repede, în minutul 7 Yuri reluând năpraznic cu capul din 6 metri, nemarcat, balonul centrat perfect din corner de Ronaldo Deaconu. Șocul primirii golului a fost depășit la fel de repede de giuleșteni, elevii lui Mihai Iosif, în continuare suspendat, egalând în minutul 10 prin Albu, autor al unui șut din livitură liberă de la 25 de metri ce a pus balonul la rădăcina barei din dreapta lui Vâlceanu. Portarul oaspeților scoate cu piciorul o minge pasată de Carnat de pe linia de fund în minutul 24, apoi în minutul 51 deviază decisiv cu vârful degetelor balonul șutat de Crepulja din afara careului și îndepărtează pericolul.

Exigenții suporteri giuleșteni își pierd răbdarea și partida este întreruptă în minutul 62 din cauza canonadei la care sunt supuși jucătorii oaspeți, fiind aruncate inclusiv petarde. După reluarea partidei, Albu ratează lovitura de cap în minutul 70, Sefer fiind cel care a semnat assist-ul din lovitură de colț, apoi în minutul 76 oaspeții dau lovitura de grație. Ronaldo Deaconu îl angajează în adâncime pe Vlad Morar, ex-rapidistul lobându-l pe Horațiu Moldovan din mijlocul careului. Golul înscris a fost cel al victoriei, gazdele nereușind să se apropie periculos de buturile lui Vâlceanu.

Este cea de-a doua victorie înregistrată de Gaz Metan după cea din runda inaugurală, în celelalte 7 etape obținând un singur punct. Rezultatul îi urcă pe locul 14, în timp ce Rapid rămâne momentan pe locul 2 cu 17 puncte.

 

Rapid București - Gaz Metan Mediaș 1-2 (1-1)

Au marcat: Albu (min. 10)/Yuri (min. 7), Morar (min. 79)

Rapid București (antrenor Mihai Iosif): Moldovan - Belu, Săpunaru, D. Grigore, Junior Morais - Crepulja, Albu, Ilie (min. 56 Sefer) - Carnat (min. 77 Hlistei), Marzouk (min. Bălan 56), Stahl (min. 57 Alaimi)

Gaz Metan Mediaș (antrenor Ilie Poenaru): Vâlceanu - De Moura, Matricardi, Yuri, Trif (min. 75 Velisar) -  Alceus, Francisco Júnior (min. 82 Filip) - Horşia (min. 66 Iancu), R. Deaconu, Grădinaru (min. 75 Chamed) - Irobiso (min. 65 Morar)

Alte știri din Liga 1