Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Gaz Metan a spulberat Pandurii în deplasareAndi Popescu / SportPictures.eu
10 Dec 2016

Liga 1: Gaz Metan a spulberat Pandurii în deplasare

Gaz Metan Mediaș a reuşit o nouă partidă spectaculoasă în etapa a 20-a a Ligii I. Formaţia lui Cristi Pustai a fost condusă la pauză de Pandurii cu scorul de 2-1, însă în partea a doua a revenit spectaculos şi a marcat de patru ori. Omul meciului a fost Alexandru Munteanu care a reuşit un hat-trick de senzaţie.  

Gorjenii au deschis scorul în partida de la Severin în minutul 17, atunci când Lucian Sânmărtean a macat un gol superb cu un şut din afara careului de şaisprezece metri. Peste doar trei minute Alexandru Munteanu a profitat de o gafă a lui Mrzljak, a plecat spre poarta adversă şi a înscris cu un lob peste Stanca. Cu câteva secunde înainte de pauză, Pandurii au marcat pentru 2-1. Ţucudean l-a driblat pe Pleşca, a trimis spre poartă, iar Rugasevic a marcat un autogol. 

Repriza a doua a adus o revenire senzaţională a medieșenilor. Alexandru Munteanu a reușit o execuție extraordinară în minutul 64, atunci când a trimis un șut superb de la 30 de metri. Același fotbalist al Gazului a avut o nouă fază remarcabilă în minutul 67, când l-a lăsat fără replică pe Stanca. În minutul 77, Mircea Axente a primit o pasă perfectă de la Eric și l-a executat pe portarul Pandurilor, iar balul a fost închis de Alexandru Bic cu 11 minute înainte de final.

 

sursa: gaz-metan-medias.ro

Alte știri din Liga 1