Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Gaz Metan - UTA Arad 0-1Alex Veres / SportPictures.eu
30 Aug 2021

Liga 1: Gaz Metan - UTA Arad 0-1

Gaz Metan a fost învinsă la limită de UTA Arad, scor 1-0, într-o partidă disputată luni seara la Mediaș. Singurul gol al confruntării a fost marcat de formația vizitatoare în ultimul minut al timpului regulamentar de joc prin David Miculescu.

Gaz Metan a avut prima șansă de gol în minutul 20, atunci când Ronaldo Deaconu a executat o lovitură de colț de pe partea stângă, Christian Irobiso a trimis mingea cu capul, dar Idriz Batha a respins mingea din apropierea liniei porții. Imediat la cealaltă poartă, Filip Dangubic l-a găsit pe Roger la marginea careului de 16 metri, dar acesta a șutat mult peste poartă. După aproximativ o jumătate de oră, Romeo Roberto a șutat de la circa 30 de metri, dar mingea a trecut peste poarta adversă. Cu trei minute înainte de pauză Cornelis Ubbink a primit o minge în marginea careului de 16 metri și a șutat puțin pe lângă poarta lui Octavian Vîlceanu.

La șapte minute de la reluarea jocului, mingea trimisă cu capul de Idriz Batha a trecut peste poarta Gazului. În minutul 67, după o lovitură liberă bătută de Ronaldo Deaconu, Mihai Lixandru a trimis mingea puțin pe lângă poarta arădenilor. În minutul 82, portarul Octavian Vîlceanu a reușit să blocheze lovitura de cap a lui David Miculescu. Peste două minute la cealaltă poartă, Florin Iacob a blocat șutul de la distanță a lui Nasser Chamed. Oaspeții au dat lovitura în ultimul minut al timpului regulamentar de joc. Liviu Antal a scăpat în partea dreaptă, a centrat în careul de 16 metri iar David Miculescu a trimis mingea în poartă.

În urma acestui rezultat, Gaz Metan rămâne cu 4 puncte după primele 7 etape de campionat, iar UTA urcă pe locul 3 cu 14 puncte.

 

sursa: csgazmetan.ro

Alte știri din Liga 1