Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Gaz Metan Mediaș a pășit cu dreptul în play-outValentin Macrea / SportPictures.eu
13 Mar 2017

Liga 1: Gaz Metan Mediaș a pășit cu dreptul în play-out

Gaz Metan Mediaș a câștigat pe teren propriu partida din prima etapă a play-out-ului Ligii 1, în fața celor de la ASA Tg. Mureș, cu scorul de 2-0 (0-0).

După o primă repriză egală, din toate punctele de vedere, gazdele au deschis scorul în urma unei faze norocoase. În minutul 63, Sikorski a executat o lovitură liberă de la 20 de metri ușor lateral dreapta, puternic, mingea a trecut prin zid și a ajuns la Munteanu. Acesta, demarcat, a șutat pe sub portar și a deschis scorul.

Mureșenii au irosit apoi unele faze periculoase, pentru ca în prelungirile meciului să vină lovitura decisivă a amfitrionilor. Portarul Pap, ieșit din poartă pentru a recupera un balon, a alunecat la cercul median în momentul degajării. Mingea s-a lovit de Sikorski, a sărit la Munteanu care i-a retrimis lui Sikorski. Cursa acestuia s-a finalizat cu un șut imparabil, cu piciorul stâng, pentru 2-0.

Gaz Metan Mediaș ocupă în urma acestui succes locul 7, cu 23 de puncte, în timp ce ASA Tg. Mureș rămâne pe ultima poziție, cu numai 6 puncte acumulate până în prezent.

Alte știri din Liga 1