Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Galop de sănătate pentru ViitorulRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
25 Aug 2019

Liga 1: Galop de sănătate pentru Viitorul

La Ovidiu, Viitorul a simțit din nou gustul victoriei după o serie de trei remize la capătul unui galop de sănătate în compania celor de la FC Voluntari.

Elevii lui Gheorghe Hagi au deschis scorul în minutul 16 la o fază creată de Boboc, șutul său din interiorul careului ce se îndrepta către colțul lung fiind împins în plasă de Gabi Iancu, oaspeții susținând că autorul golului era în poziție de ofsaid. După un reflex de zile mari în minutul 54 la șutul lui George Ganea, Rîmniceanu a fost învins de vârful de atac al gazdelor un minut mai târziu cu o lovitură de cap din 6 metri după o centrare perfectă a lui Gabi Iancu. Scorul a luat proporții pe finalul său, Houri schimbând tabela pentru 3-0 în minutul 82 cu o execuție din lovitură liberă de la 25 de metri, iar Rivaldinho stabilind scorul final patru minute mai târziu tot cu o lovitură de cap din 6 metri după centrarea de pe partea stângă a lui Steliano Filip.

Partida a fost una la discreția gazdelor, ilfovenii dovedind carențe mari în defensivă, iar jucătorii echipei gazdă nu au ezitat să taxeze stângăciile adversarilor. Rezultatul duce Viitorul pe locul secund cu 15 puncte, la două lungimi în urma liderului CFR Cluj, în timp ce FC Voluntari rămâne cu 5 puncte pe locul 11.

 

FC Viitorul - FC Voluntari 4-0 (1-0)

Au marcat: G. Iancu (min. 16), G. Ganea (min. 55), Houri (min. 82), Rivaldinho (min. 86)

FC Viitorul (antrenor Gheorghe Hagi): Căbuz - Mladen, Ţîru, P. Iacob (min. 76 St. Filip), Boboc - Achim, Artean, Houri - G. Iancu, G. Ganea (min. 60 Calcan), Măţan (min. 46 Rivaldinho)

FC Voluntari (antrenor Cristiano Bergodi): Rîmniceanu - Ricardinho, J. Rodriguez, Armaş, A. Vlad - Căpăţână (min. 61 Avto), Gorobsov (min. 70 G. Deac), Laidouni - C. Costin (min. 46 Harrer), Popadiuc, I. Gheorghe

Alte știri din Liga 1