Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Gafa lui Bălgrădean și inspirația lui HobanFlaviu Buboi / SportPictures.eu
04 Feb 2021

Liga 1: Gafa lui Bălgrădean și inspirația lui Hoban

CFR Cluj trece cu mari emoții de FC Viitorul și le dă replica celor de FCSB în dialogul la nivel înalt la vârful ierarhiei obținând din nou o victorie în urma exploatării fazelor fixe, în această seară predând lecția autului.

Elevii lui Edi Iordănescu au avut o lovitură de cap trimisă de Rondon puțin pe lângă poartă în chiar primul minut de joc, iar Burcă a avut mai multă precizie în minutul 7 reluând direct în brațele lui Căbuz în urma unui corner. În minutul 31, în urma unei aruncări de la margine balonul a ajuns la Camora și centrarea perfectă a acestuia pe linia careului mic a fost trimisă cu capul de Itu lângă stâlpul din sânga portarului constănțenilor și l-a obligat să scoată balonul din plasă.

Avantajul gazdelor a fost anulat la scurt timp după începerea reprizei secunde, Bălgrădean comițând o greșeală imensă în minutul 52 când a ieșit dintre buturi și a scăpat printre mănuși mingea centrată de Matei permițându-i lui Dobrosavlevici să reia simplu, din întoarcere în poarta goală. Viitorul prinde curaj după înscrierea golului egalării și putea trece în avantaj în minutul 66 când George Ganea a reluat cu capul în bara din dreapta lui Bălgrădean. Clujenii nu renunță, se aruncă în atac pe minutele de final și Hoban aduce victoria în al treilea minut de prelungiri împingând în plasă din careul mic balonul ricoșat din bară în urma șutului lui Chipciu.

CFR câștigă și face 47 de puncte, dar etapa viitoare are un nou examen dificil în fața celor de la FC Botoșani, în timp ce Viitorul rămâne pe locul 9 cu 25 de puncte și pare a avea o misiune mai simplă pe teren propriu cu FC Voluntari.

 

CFR Cluj - FC Viitorul 2-1 (1-0)

Au marcat: Itu (min. 31), Hoban (min. 90+3)/Dobrosavlevici (min. 52)

CFR Cluj (antrenor Edi Iordănescu): Bălgrădean – C. Manea, Vinicius, Burcă, Camora – Itu (min. 72 Carnat), Hoban, Păun – M. Pereira (min. 72 L. Aurelio), Rondon (min. 86 Chipciu), Costache (min. 64 Debeljuh)

FC Viitorul (antrenor Mircea Rednic): Căbuz – Benzar, Mladen, Dobrosavlevici, Boboc – C. Matei, Artean, Ciobanu (min. 78 Babunski) – Grădinaru (min. 55 Gaztanaga), G. Ganea (min. 78 Andronache), Ely Fernandes (min. 60 Pitu)

Alte știri din Liga 1