Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Frăsinescu semnează victoria ieșenilor contra AstreiDragos Pascaneanu / SportPictures.eu
21 Iul 2019

Liga 1: Frăsinescu semnează victoria ieșenilor contra Astrei

Succes la limită în Copou pentru Politehnica Iași în partida din etapa a 2-a a Ligii 1 contra celor de la Astra Giurgiu.

După egalul de pe terenul campioanei, trupa lui Mihai Teja a făcut diferența pe finalul primei reprize prin golul înscris de Frăsinescu în minutul 43 în urma unei faze fixe. Fundașul central al moldovenilor a reluat cu capul din 6 metri un balon centrat din corner la care Lazar a ieșit neinspirat după ce portarul oaspeților avusese o intervenție la șutul trimis de Francisc Cristea de la 25 de metri. Înainte de aceasta, Lazar a mai avut o intervenție salutară în minutul 12 la șutul din cădere din zona punctului cu var trimis de același Francisc Cristea.

După pauză a fost rândul lui Rusu să iasă la rampă și să respingă în minutul 51 în corner șutul lui Begue din afara careului, iar pe final de meci în minutul 82 a parat execuția din lovitură liberă a lui Alibec.

După două etape, ieșenii acumulează 4 puncte în fața a două echipe de play-off, în timp ce Astra rămâne cu un singur punct.

 

Politehnica Iași - Astra Giurgiu 1-0 (1-0)

Au marcat: Frăsinescu (min. 43)

Politehnica Iași (antrenor Mihai Teja): Rusu - A. Gallego, Frăsinescu, Diallo, Panţîru - Chelaru, Passaglia - F. Cristea (min. 46 Platini), J. Teixeira (min. 63 A. Cristea), O. Horşia - A. Bălan (min. 75 Mihalache)

Astra Giurgiu (antrenor Dan Alexa): Lazar - Graur, Graovac, C. Dima, Radunovic - Begue, G. Simion, Crepulja (min. 58 Biceanu) - V. Gheorghe (min. 46 R. Moise), D. Alibec, Fl. Matei (min. 73 Hambo)

Alte știri din Liga 1