Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Frână de la ASAValics Lehel / SportPictures.eu
15 Mar 2016

Liga 1: Frână de la ASA

În ultimul meci al celei de-a doua runde din play-off, la Târgu Mureș ASA a remizat fără goluri cu Dinamo. Echipa lui Mircea Rednic este în pierdere de randament după un final de sezon regulat în care a obținut 7 puncte din trei partide.

Gazdele din această seară au început partida determinate să readucă bucuria propriilor suporteri după remiza din cupă și înfrângerea din campionat cu Pandurii și au bifat prima ocazie în minutul 14 la șutul lui N'Doye. Tot senegalezul a fost protagonistul ratării din minutul 39, fază la care Gorobsov l-a dublat cu un șut ce a trecut peste transversala porții lui Cerniauskas. Repriza se încheie cu șutul în transversală trimis de Rotariu la o fază la care Stăncioiu era bătut.

Repriza secundă a fost mai săracă în faze de poartă și s-a mai animat pe final, în special după eliminarea lui Gorobsov la atacul din spate asupra lui Ekeng. În minutul 85 Rotariu a semnat a doua bară, Stăncioiu fiind ocrotit și de noroc la devierea balonului din mâna sa în transversală, într-o primă fază mingea trimisă cu capul de dinamovist lovind bara din stânga goalkeeper-ului echipei gazdă. Buș a fost aproape de a da lovitura pentru ASA, șutul trimis în cros din afara careului lovind încheietura barelor.

Partida s-a terminat ASA – Dinamo 0-0, rezultat ce atârnă greu pentru Dinamo în lupta pentru podiumul campionatului.

 

ASA (antrenor George Ciorceri): Stăncioiu – G. Matei, I. Gonzalez, I. Balaur, Pârvulescu – N'Doye (min. 78 Brandan), G. Mureşan – Jazvic, Gorobsov, Dedov (min. 74 L. Buş)  – Ciolacu

Dinamo (antrenor Mircea Rednic): Cerniauskas – Hanca, Mevlja, Puljic, Olteanu – Ekeng (min. 88 Bartalsstovu), Anton – R. Kortzorg, Bicfalvi, Rotariu – Essombe (min. 70 Gnohere)

Alte știri din Liga 1