Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Florescu aduce un punct pentru FC BotoșaniIonut Tabultoc / SportPictures.eu
03 Aug 2019

Liga 1: Florescu aduce un punct pentru FC Botoșani

Pe o ploaie torențială, FC Botoșani și Gaz Metan Mediaș au încheiat la egalitate partida disputată în nordul Moldovei și își păstrează invincibilitatea după primele patru etape din această ediție de campionat.

Reveniți pe teren propriu după victoria de la Pitești din fața vicecampioanei FCSB, formația botoșeneană a ratat două șanse mari de gol în minutele 4 și 7 prin Ofosu și respectiv Ţigănaşu, în timp ce medieșenii, lipsiți de aportul antrenorului Edi Iordănescu pe banca tehnică, au reușit să dea lovitura în minutul 19 prin Marius Constantin cu o lovitură de cap în urma unui corner executat de Chamed. Gazdele revin în atac și în minutul 28 Ofosu îl obligă pe Pleșca să scoată de sub transversală șutul său de la 16 metri, apoi șase minute mai târziu șutul lui Patache trimis la colțul lung ratează de puțin ținta.

În partea a doua a jocului gazdele presează, dar fără să-și creeze ocazii mari de gol până în minutul 74 la șutul lui Rodriguez scos de Pleşca în corner. A urmat bara lui Ofosu, iar în minutul 83 Florescu, intrat de câteva minute în teren, îl lasă fără replică pe portarul medieșenilor cu o execuție imparabilă, șut cu efect din marginea careului de 16 metri ce a pus mingea la vinclul de la colțul lung. După ratarea lui Golofca, șut în Pleșca din poziție de unu la unu, medieșenii puteau și ei să înscrie prin Cardoso în minutele de prelungiri, dar a fost blocat în momentul șutului.

FC Botoșani face 8 puncte, în timp ce Gaz Metan Mediaș acumulează al șaselea punct.

 

FC Botoșani - Gaz Metan Mediaș 1-1 (0-1)

Au marcat: Florescu (min. 83)/M. Constantin (min. 19)

FC Botoșani (antrenor Marius Croitoru): Pap - Patache, Miron, Chindriş, Ţigănaşu (min. 77 Holzmann) - Rodriguez, Papa (min. 74 Florescu) - Ofosu, Ongenda, Ashkovski - Andronic (min. 56 Golofca)

Gaz Metan Mediaș (antrenor Ioan Stelescu): Pleşca - Pleaşcă, Constantin, Popa, Velisar - Droppa, Larie, Fofana (min. 67 R. Romeo) - Chamed, Buş (min. 60 Cardoso), Olaru (min. 78 Drăghici)

Alte știri din Liga 1