Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Flavius Stoican a semnat pe doi ani cu FC VoluntariRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
15 Aug 2015

Liga 1: Flavius Stoican a semnat pe doi ani cu FC Voluntari

Antrenorul Flavius Stoican a preluat conducerea tehnică a echipei FC Voluntari, el semnând un contract valabil doi ani şi fiind prezentat oficial sâmbătă, într-o conferinţă de presă.

"Mă bucur să revin în fotbal. Am semnat un contract valabil doi ani cu FC Voluntari. Am găsit la Voluntari o bază sportivă cum puţine cluburi au şi un lot în care se îmbină experienţa şi tinereţea. Sper să avem rezultate bune şi să nu mai fie nevoie de un alt şoc la echipă. Situaţia nu e roz, dar îmi doresc să scot maximum din această echipă", a declarat Stoican.

Flavius Stoican este de părere că pentru noua sa echipă este un dezavantaj faptul că nu joacă meciurile de pe teren propriu la Voluntari: "Vă spun sincer că mi-ar fi plăcut ca echipa să joace meciurile de pe teren propriu la Voluntari. Cred că din acest punct de vedere suntem în dezavantaj, dar sper să se rezolve această situaţie cât mai repede".

În vârstă de 38 de ani, Stoican a antrenat ultima dată formaţia FC Dinamo.

Antrenorul Bogdan Vintilă a fost demis de la conducerea tehnică a echipei FC Voluntari, după înfrângerea pe care formaţia a suferit-o, joi, în meciul cu FC Dinamo, scor 0-3, în etapa a 6-a a Ligii 1.

 

sursa: mediafax.ro

Alte știri din Liga 1