Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Finalul a salvat spectacolulAndi Popescu / SportPictures.eu
22 Iul 2016

Liga 1: Finalul a salvat spectacolul

Pandurii Tg.Jiu s-a impus în derby de Oltenia, 2-1 contra rivalei locale CS Universitatea Craiova.

După o primă repriză foarte slabă, în care tabela a indicat egalitate albă, jocul s-a dinamizat în minutul 57, atunci când Herea, absent total din joc până atunci, a primit un cadou din partea fundașului bulgar Popov. Acesta a trimis neglijent cu capul către propriul portar, iar Herea, care nu se repliase după un pressing, a marcat pe lângă Calancea, goal-keeper-ul craiovean.

Egalarea a survenit în minutul 88, când Stanca a ieșit inoportun din poartă și l-a faultat pe Nuno Rocha. Penalty-ul a fost transformat de Vătăjelu, care a șutat pe centrul porții, însă puternic și imparabil. Craiova a ratat oportunitatea victoriei la plonjonul lui Rambe, care a reluat cu capul, din 6 metri, peste poartă.

Când nimeni nu mai credea, un atac supranumeric al Pandurilor, cu 10 secunde înainte de final, s-a soldat cu o centrare a lui Munteanu, respinsă de Vătăjelu din fața porții, până la Hora. Golgeterul ediției trecute de campionat a înscris în poarta goală, stabilind rezultatul final.

Caseta statistică a partidei a demonstrat că toate cele trei șuturi pe poartă din meciul de la Drobeta Turnu Severin au fost goluri.

A fost prima victorie a gorjenilor într-un meci oficial contra Universității Craiova.

Alte știri din Liga 1