Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Final dramatic la Turnu SeverinSportPictures.eu
15 Mai 2017

Liga 1: Final dramatic la Turnu Severin

Pandurii înving Concordia după un final nebun cu două goluri în ultimele cinci minute ce au dus de la agonie la extaz puținii suporteri ai gorjenilor prezenți în tribunele stadionului de la Turnu Severin.

Concordia a deschis scorul în minutul 6 cu largul concurs al lui Erico da Silva, fundașul brazilian deviind nefericit cu capul o degajare lungă a lui Bălgrădean și Herea, pe fază, l-a executat din careu pe Popescu. Tot Herea s-a apropiat de 2-0 în minutul 31, șarja sa ofensivă fiind încheiată cu un șut pe direcția portarului, dar putea fi 1-1 la pauză dacă Albu ar fi ”reușit” autogolul în minutul de prelungiri, Bălgrădean reținând balonul.

La reluarea jocului Flavius Stoican i-a aruncat în luptă pe Yasin Hamed și pe Batin, doi jucători care s-au dovedit a fi decisivi pentru gorjeni. În minutul 65 Batin a apărut inspirat în careul mic și a reluat în plasă centrarea în forță trimisă de pe partea dreaptă de Erico da Silva, apoi în minutul 75 Hamed înscrie cu capul de la 6 metri din centrarea lui Negoiță. Răsturnarea de situație nu îi demobilizează pe ilfoveni, care egalează în minutul 90 prin Valentin Munteanu, trimis în teren cu numai 10 minute înainte. Reușita fostului jucător al Pandurilor a venit în urma unui șut din voleu la colțul scurt după o respingere inexactă a lui Florin Ilie, dar nu a fost ultimul gol al meciului. Aruncați în atac, gorjenii izbutesc să înscrie golul victoriei în al patrulea minut al prelungirilor prin Batin cu o reluare din apropiere după o canonadă la care fundașii Concordiei au respins neinspirat balonul.

S-a încheiat Pandurii – Concordia 3-2 (0-1), rezultat ce restrânge ecartul dintre cele două echipe la 3 puncte și menține optimismul în tabăra gorjenilor.

 

Pandurii Târgu Jiu (antrenor Flavius Stoican): Popescu - Negoiţă (min. 83 Ilie), Erico da Silva, Ene, Buşu - Cioinac, Stana - Hlistei (min. 46 Hamed), P. Păcurar, Firţulescu - Negruţ (min. 46 Batin)

Concordia Chiajna (antrenor Dan Alexa): Bălgrădean - Feussi (min. 80 V. Munteanu), Dobrosavlevici, Albu, Melinte - Raul Costin (min. 80 V. Alexandru), Deaconu - Grădinaru, Cristescu, Herea - Pena (min. 62 Răducanu)

Alte știri din Liga 1