Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Festival în CopouDragos Pascaneanu / SportPictures.eu
11 Mai 2019

Liga 1: Festival în Copou

Politehnica Iași a făcut spectacol în fața propriilor suporteri și cu trei puncte luate la finalul partidei cu Dunărea Călărași se distanțează de locul de baraj.

Platini a dat startul sărbătorii cu un gol înscris în minutul 39 cu un șut din interiorul careului după o pasă foarte bună a lui Patrick Petre, tabela fiind din nou schimbată în minutul 71 de Teixeira din penalty după un henț în careu făcut de un jucător al oaspeților. La numai două minute distanță Cioinac a dus scorul la 3-0 cu o lovitură de cap plasată la rădăcina barei după un corner executat de pe partea dreaptă, iar în al doilea minut de prelungiri Patrick Petre a stabilit scorul final după o acțiune personală a lui Platini și o pasă a lui Nascimento.

Așadar, Politehnica Iași – Dunărea 4-0 (1-0) și moldovenii fac 28 de puncte, în timp ce călărășenii rămân cu 21 pe penultimul loc al clasamentului.

 

Politehnica Iași (antrenor Flavius Stoican): Rusu - Gallego, Frăsinescu, Mihalache, Sin - Qaka, Cioinac (min. 80 Mihăescu), Nascimento - Platini, Burlacu (min. 22 Fl. Petre), Semedo (min. 62 Teixeira)

Dunărea Călărași (antrenor Dan Alexa): Straton - Gligorov, Dobrosavlevici, Luchin, Mendy - Ammari (min. 78 Keyta), Henderson (min. 46 Honciu), Simion, Benzar - Iancu, Souda (min. 59 Munteanu)

Alte știri din Liga 1