Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Fără goluri în partida de la VoluntariGeorge Ilinca / SportPictures.eu
05 Aug 2019

Liga 1: Fără goluri în partida de la Voluntari

Remiză fără goluri pe stadionul ”Anghel Iordănescu” între FC Voluntari și Politehnica Iași, a doua pentru ambele echipe în patru etape scurse de la startul campionatului.

Meciul nu a fost foarte ofertant, în prima repriză consemnându-se o ocazie în contul oaspeților, în minutul 18, un prim șut pe poartă al lui Loshaj ocolind stâlpul din stânga lui Mitrev, în timp ce ilfovenii s-au apropiat periculos în minutul 25 la reluarea lui Armaș deviată în corner și cinci minute mai târziu la șutul lui Căpățână ce a trecut peste transversală.

După pauză, Ion Gheorghe îl pune la încercare pe Rusu în minutul 60 cu un șut la colțul scurt după o acțiune de contraatac purtată de Papazoglou, apoi în minutul 85 Gabi Deac ratează cea mai mare ocazie a partidei trăgând în Rusu într-o situație de unu la unu cu portarul ieșean.

S-a încheiat fără gol, elevii lui Cristiano Bergodi bifând al doilea punct în clasament, în timp ce ieșenii, cu 8 puncte, rămân pe locul 5 la egalitate de puncte cu FC Botoșani.

 

FC Voluntari - Politehnica Iași 0-0

FC Voluntari (antrenor Cristiano Bergodi): Mitrev – Ricardinho, Balaur, Armaş, A. Vlad – Căpăţână, Gorobsov, I. Gheorghe – C. Costin (min. 77 G. Deac), Papazoglou, Popadiuc (min. 72 D. Benzar)

Politehnica Iași (antrenor Mihai Teja): D. Rusu – Gallego, Frăsinescu, Diallo, A. Radu – Breeveld, Loshaj (min. 52 Joao Teixeira) – Haţiegan (min. 58 Platini), Passaglia (min. 78 Carlone), Horşia – A. Bălan

Alte știri din Liga 1