Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Fără gol și fără fotbal pe ”Francisc Neuman”Ciprian Petcut / SportPictures.eu
05 Oct 2020

Liga 1: Fără gol și fără fotbal pe ”Francisc Neuman”

Ultimul meci al rundei a 6-a s-a disputat la Arad, acolo unde UTA nu a reușit nici de această dată să își treacă în cont prima victorie pe noua arenă ”Francisc Neuman”. Academica Clinceni a fost echipa care a ținut piept elevilor lui Laszlo Balint, care par să aibă un complex al formațiilor ilfovene după ce și FC Voluntari a smuls tot o remiză albă la Arad.

Partida nu a avut valențe spectaculare deosebite, primele 45 de minute fiind chiar anoste. Doar o centrare ce i-a pus mingea pe frunte lui Miculescu în minutul 4 și reluarea acestuia a fost complet ratată dintr-o poziție bună, la 7 metri, și un șut de la 30 de metri ce a trecut peste transversală trimis de Gardoș în minutul 14 au fost fazele care au animat puțin atmosfera la cele două porți în primele 45 de minute.

După pauză Hora are două ocazii bune, în minutul 59 cu un șut puternic din interiorul careului și șase minute mai târziu cu o lovitură de cap, la ambele portarul Vâlceanu intervenind cu succes, în timp ce pe contraatacul imediat următor al Academicii Petrișor Petrescu a șutat puternic și l-a obligat pe portarul Iacob să boxeze. O fază controversată s-a petrecut în minutul 77, la un contact între Petrescu și Erico la limita careului gazdelor, dar arbitrul George Găman a dat fault în atac cu toate că atacul din spate al fundașului arădenilor a fost evident.

S-a încheiat 0-0, rezultat ce duce la patru numărul remizelor Academicii, ilfovenii încheind a patra partidă fără gol primit.

 

UTA - Academica Clinceni 0-0 (0-0)

UTA (antrenor Laszlo Balint): Fl. Iacob - Tomozei, Erico Da Silva, Benga, Simo - Miculescu (min. 46 Ursu), N. Roșu (min. 80 C. Rus), Albu (min. 84 Melinte), D. Rusu - Hora, Buhăcianu (min. 46 Vl. Morar)

Academica Clinceni (antrenor Ilie Poenaru): Vâlceanu - Pashov, Jutric, Patriche, M. Dobrescu - Cebotaru (min. 85 Cascini), Gardoș, L. Dumitriu (min. 46 Cr. Tănase) - Cordea (min. 65 Andronic), Boiciuc (min. 66 Fl. Achim), Fl. Sandu (min. 7 P. Petrescu)

Alte știri din Liga 1