Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Fără gol la VoluntariRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
19 Mai 2019

Liga 1: Fără gol la Voluntari

Remiză albă pe arena ”Anghel iordănescu” între FC Voluntari și Dunărea Călărași în ultima partidă a rundei cu numărul 11 a play-out-ului.

Obligați de poziția din clasament să abordeze la victorie toate partidele, oaspeții au avut ocazia de a schimba tabela în minutul 26, dar golul înscris de Daniel Benzar a fost anulat de arbitrul Horațiu Feșnic pe motiv de ofsaid. La rândul lor, gazdele puteau deschide scorul în minutul 44 la lovitura de cap a lui Tudorie, dar balonul nu a prins cadrul porții.

Ion Gheorghe a semnat prima ocazie notabilă a reprizei secunde în minutul 58, șut din afara careului trimis pe direcția lui Straton, apoi în minutul 75 la cealaltă poartă Daniel Benzar încheie o acțiune personală cu un șut moale de la 16 metri prins cu ușurința de Mitrev. Partida se încheie cu șutul din întoarcere al lui Căpățână ce a trecut peste transversala porții lui Straton, așa încât scorul final a fost FC Voluntari – Dunărea Călărași 0-0.

Ilfovenii fac 27 de puncte, cu trei mai mult decât locul de baraj ocupat de FC Hermannstadt, în timp ce călărășenii au 22 de puncte și speră ca etapa următoare să se impună pe teren propriu cu Concordia pentru a se apropia de liman.

 

FC Voluntari (antrenor Cristiano Bergodi): Mitrev - Ricardinho, Balaur, Armaş, Vlad - Căpăţînă, Răuţă (min. 88 Lazăr) - Popadiuc (min. 64 Belahmeur), Ad. Bălan (min. 59 Gadze), Gheorghe - Tudorie

Dunărea Călărași (antrenor Dan Alexa): Straton - Gligorov, Dobrosavlevici, Luchin, Mendy - Enache, Simion, Honciu, D. Benzar (min. 90+1 Munteanu) - G. Iancu (min. 59 Bourceanu), Souda (min. 88 Keyta)

Alte știri din Liga 1