Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Fără gol la OvidiuStefan Ciocan / SportPictures.eu
10 Nov 2018

Liga 1: Fără gol la Ovidiu

Chiar dacă a înclinat terenul în partea a doua a partidei cu Concordia Chiajna, Viitorul nu a putut străpunge defensiva ilfoveană și cu un singur punct obținut a ratat ocazia de a trece pe locul secund.

Prima repriză a jocului de la Ovidiu a fost marcată de câteva ocazii ale oaspeților, pătrunderea lui Batin din minutul 3, blocat de Cojocaru, șutul în forță al lui Panait din minutul 9, precum și ratarea lui Batin din minutul 41 când nu a reușit să penalizeze ieșirea hazardată a lui Cojocaru. Elevii lui Gheorghe Hagi au avutîn minutul 18 o lovitură liberă executată periculos de la 30 de metri de Ianis Hagi și puteau deschide scorul în minutul 44 la șutul lui Mățan din interiorul careului respins greu de Greab în corner.

Scenariul se schimbă în partea a doua a meciului, cu gazdele cantonate în jumătatea adversă și Ianis Hagi în căutarea golului izbăvitor. Decarul Viitorului execută o nouă lovitură liberă în minutul 60, dar trimite direct în brațele lui Greab, apoi zece minute mai târziu alege varianta șutului din unghi în locul unei centrări în mijlocul careului. La doar un minut distanță Ghiță a reluat din voleu peste transversală centrarea bună a lui Boboc, iar în minutul 82 Greab s-a remarcat din nou cu o paradă de efect la șutul lui Vînă de la 20 de metri, pentru ca Voduț să semneze ultima ocazie a partidei în minutul 89 alegând varianta scăriței în locul unui șut în forță.

Scor final Viitorul – Concordia 0-0, a treia remiză albă obținută consecutiv de elevii lui Dorinel Munteanu.

 

FC Viitorul (antrenor Gheorghe Hagi): Cojocaru – Boboc, Ţîru (min. 29 Ghiţă), Mladen, De Nooijer – Artean (min. 65 Achim), Băluţă, Vînă – I. Hagi, Drăguş, Măţan (min. 58 Voduţ)

Concordia Chiajna (antrenor Dorinel Munteanu): Greab – Bărboianu, Albu, Leca, Fota – Gorobsov, Prepeliţă (min. 51 Ropotan) – Măzărache (min. 46 Ivanovici), M. Cristescu, Panait – Batin (min. 83 R. Deaconu)

Alte știri din Liga 1