Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Fără gol în debutul noului sezonRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
12 Iul 2019

Liga 1: Fără gol în debutul noului sezon

Ediția 2019-2020 a Ligii 1 a debutat astăzi pe arena ”Anghel Iordănescu” din Voluntari cu partida dintre FC din localitate și Sepsi OSK Sf. Gheorghe.

Chiar dacă așteptarea noului sezon nu a fost recompensată de cele două combatante cu un joc spectaculos, plin de goluri, spectacolul nu a lipsit cu totul, echipa pozitivă fiind cea gazdă. Elevii lui Cristiano Bergodi au început bine, cu o ocazie importantă a lui Popadiuc, șut din voleu de la 8 metri din dreptul colțului careului mic ce a trimis balonul peste transversală, și au avut o nouă șansă în minutul 23 la reluarea din careu a lui Căpățână ce nu a prins cadrul porții. Prima repriză s-a încheiat cu șutul telefonat al lui Deac pe direcția lui Niczuly, iar în partea a doua a jocului portarul oaspeților a avut două intervenții sigure în minutele 70 și 72 la reluarea cu capul a lui Armaș, respectiv șutul lui Costin. Partida s-a încheiat cu primul șut pe poartă al oaspeților, autor Dylan Flores, dar fără reușită pe tabelă.

FC Voluntari - Sepsi OSK Sf. Gheorghe 0-0

 

FC Voluntari (antrenor Cristiano Bergodi): Mitrev - Vlad, Armaş, Balaur, Miranda - Gheorghe, Cătăţînă, Gorobsov, Costin - Deac (min. 80 Mihalcea), Popadiuc (min. 70 Stoica)

Sepsi OSK Sf. Gheorghe (antrenor Csaba Laszlo): Niczuly - Ştefan, Tincu, Barisic, Radoslav - Velev, Vaşvari (min. 59 Adebanjo) - Y. Hamed, Flores, Fulop (min. 65 Ştefănescu) - Dumiter

Alte știri din Liga 1