Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Fără gol în GruiaFlaviu Buboi / SportPictures.eu
27 Sep 2020

Liga 1: Fără gol în Gruia

Campioana CFR Cluj și-a menajat titularii pentru partida decisivă din play-off-ul Europa League și nu a reușit să obțină victoria pe teren propriu în partida cu Chindia Târgoviște contând pentru etapa a 5-a a Ligii 1.

Jucătorii trimiși în teren de Dan Petrescu nu au avut apariții în atac periculoase pentru buturile apărate de Aioani, doar Itu l-a deranjat pe goalkeeper-ul oaspeților cu un șut din unghi respins în corner de sub transversală. Târgoviștenii au avut la rândul lor o bună ocazie de a marca în minutul 31 când o acțiune de contraatac l-a adus pe Florea singur în careu cu Sandomierski, dar atacantul a șutat previzibil, fără mari probleme pentru portarul polonez al gazdelor.

În partea a doua Dulca a șutat din prima din interiorul careului, dar pe lângă stâlpul din stânga lui Sandomierski, balonul centrat din corner de Neguț, apoi un minut mai târziu Păun îi încearcă vigilența lui Aioani cu un șut de la mare distanță. Oaspeții ratează o ocazie imensă în minutul 63 atunci când Daniel Popa a pasat la 3 metri de linia porții adverse pentru Florea, dar acesta ratează incredibil trimițând mult pe lângă poartă. Un șut de la 25 de metri al lui Omrani trimis pe centrul porții în minutul 70 și șuturile în blocaj ale lui Păun (min. 78) și Manea (min. 79) au fost singurele ocazii când CFR s-a mai apropiat de buturile Chindiei, astfel încât jocul s-a terminat fără gol marcat.

CFR face 11 puncte și rămâne pe locul 2, în timp ce Chindia obține a doua remiză fără gol și cu 5 puncte se situează pe locul 12.

 

CFR Cluj – Chindia Târgoviște 0-0 (0-0)

CFR Cluj (antrenor Dan Petrescu): Sandomierski - Manea, Burcă, Ciobotariu (min. 72 Petrila), Cestor - Itu (min. 46 Păun), Hoban, Pereira - Chipciu (min. 72 Susici), Debeljuh (min. 61 Vojtus), Costache (min. 46 Omrani)

Chindia Târgoviște (antrenor Emil Săndoi): Aioani - Căpuşă, Piţian, Iacob, Dinu (min. 83 Dumitraşcu)- Neguţ, Dulca, Raţă, Yameogo (min. 90+1 Neicuţescu) - D. Popa, Florea (min. 71 Berisha)

Alte știri din Liga 1