Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Fără gol în Gruia. Dominarea sterilă menține CFR pe locul secundFlaviu Buboi / SportPictures.eu
15 Feb 2021

Liga 1: Fără gol în Gruia. Dominarea sterilă menține CFR pe locul secund

CFR Cluj ratează încă o dată șansa de a trece în fruntea clasamentului după ce a remizat în această seară în Gruia cu FC Voluntari.

Elevii lui Edi Iordănescu par să fi intrat în aceeași eclipsă de formă și inspirație ca rivalii lor de la FCSB și s-au chinuit să penetreze o defensivă ermetică a ilfovenilor ce a rezistat timp de 97 de minute. Atunci când a dat semne de slăbiciune, defensiva oaspeților a fost salvată de șansă sau de intervențiile lui Rîmniceanu. Hoban a tras cu sete din 8 metri în transversală în minutul 22, apoi Vinicius a trimis cu capul în brațele lui Rîmniceanu în minutul 34, pentru ca cinci minute mai târziu Deac să rateze o ocazie monumentală cu o reluare din zona punctulu cu var ce trimite balonul pe lângă stâlpul din dreapta. FC Voluntari a avut o singură ieșire periculoasă pe contraatac, în minutul 30 Jefte Betancor reușind să-l dribleze pe Bălgrădean, dar a intrat în unghi și a fost nevoit să paseze înapoi la Ion Gheorge, care a reluat pe lângă poartă.

În partea a doua a jocului a continuat asediul la poarta lui Rîmniceanu și în minutul 70 Vinicius trimite cu capul din mijlocul careului, iar portarul oaspeților a respins de pe linia porții. Clujenii solicită validarea golului, însă nici arbitrii nu au fost siguri că balonul a depășit linia porții, nici reluările nu au fost foarte clare, așa încât jocul a continuat cu o lovitură de colț. Rîmniceanu blochează alte două ocazii de gol, șutul lui Hoban din minutul 90 și lovitura de cap a lui Burcă, și partida se încheie la egalitate.

CFR egalează la puncte FCSB, dar rămâne pe locul 2 cu golaveraj inferior, în timp ce FC Voluntari face 21 de puncte, dar nu poate părăsi penultimul loc al clasamentului.

 

CFR Cluj - FC Voluntari 0-0 (0-0)

CFR Cluj (antrenor Edi Iordănescu): Bălgrădean - Manea (min. 85 Chipciu), Vinicius, Burcă, Camora - Itu (min. 63 Costache), Hoban, Gîdea (min. 12 Păun) - Deac (min. 85 Omrani), Debeljuh, Rondon (min. 63 Pereira)

FC Voluntari (antrenor Bogdan Andone): Rîmniceanu - Satli, Achim, Armaş, Vlad - Ivanov (min. 90 Ricardinho), Droppa, I. Gheorghe - A. Ilie (min. 68 Remacle), Pesic, J. Betancor (min. 90 Angelov)

Alte știri din Liga 1