Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Fără apel în GruiaMircea Rosca / SportPictures.eu
10 Mai 2015

Liga 1: Fără apel în Gruia

Decizia în meciul dintre CFR Cluj și FC Botoșani a fost categorică, fosta campioană a României impunându-se fără drept de apel în fața unei echipe ce are vise europene.

Tade a fost cel care a decis jocul cu golurile sale din primul sfert de oră. Primul a venit în minutul 12 cu o reluare din 6 metri dintre fundașii oaspeți parcă hipnotizați de derularea fazei, în timp ce al doilea gol a fost marcat din penalty transformat în doi timpi, lovitura de pedeapsă fiind acordată după faultul lui Matache asupra lui Păun. Scorul nu a lăsat loc oaspeților de analize tactice și s-au aruncat în atac, ceea ce a permis dezvoltarea unui joc pe contre, deschis fazelor de poartă. Martinus este aproape de a reduce scorul, iar imediat Tade are hattrick-ul în gheată, dar mingea trimisă în diagonală trece puțin pe lângă. Negruț nu îl poate învinge pe Lazar în minutul 33, pentru ca apoi în minutul 42 Mincă să se opună cu succes șutului din unghi trimis de Roussel, aceasta din urmă fiind ultima fază notabilă din prima repriză.

Ivanovici și Roșu semnează și ei ratări ale oaspeților în prima parte a reprizei secunde, dar Bruno Guima înscrie în minutul 69, la puțin timp după ce a intrat în teren, cu un șut simplu din interiorul careului. Chanturia închide tabela în primul minut al prelungirilor cu un șut plasat din afara careului, scorul final fiind CFR Cluj – FC Botoșani 4-0 (2-0).

 

CFR Cluj (antrenor Francisc Dican): Mincă - Lopes, Larie, Tinc, Camora - Jakolis (min. 75 Chanturia), Deac, Petrucci, Păun – Negruţ (min. 62 Guima), Tade (min. 88 Carter)

FC Botoşani (antrenor Leo Grozavu): Lazar - Patache, Tincu, Fugh-Porret, Acsinte - Vaşvari, Danci (min. 46 Roşu), Croitoru (min. 73 Ianc) - Ivanovici, Roussel (min. 67 Hadnagy), Martinus

Alte știri din Liga 1