Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: FCSB punctează în inferioritate și învinge la BotoșaniIonuț Tabultoc / SportPictures.eu
09 Nov 2019

Liga 1: FCSB punctează în inferioritate și învinge la Botoșani

FCSB ajunge la un impresionant parcurs de 23 de puncte în ultimele 9 etape după un succes cu 2-0 obținut în deplasare cu FC Botoșani și se apropie la un punct de podiumul clasamentului. Elevii lui Bogdan Vintilă au punctat prin Florinel Coman și Gnohere, ambele reușite fiind remarcabile, dar cel mai bun jucător al partidei a fost Florin Tănase. Căpitanul roș-albaștrilor a făcut un joc complet, cu realizări atât în ofensivă, cât și în defensivă.

Astfel, în minutul 28 a fost la locul potrivit pentru a respinge din fața lui Erico Papa balonul ricoșat din transversală după o lovitură liberă executată de Ongenda, apoi în minutul 70 a deviat decisiv la 6 metri din fața lui Moussa balonul centrat din corner de Rodriguez și i-a permis lui Panțîru să degajeze. Pe faza ofensivă decarul a recuperat în minutul 74 un balon din picioarele lui Keyta și l-a deschis perfect în adâncime pe Gnohere, care l-a driblat pe Pap și a înscris în poarta goală. Primul gol al partidei a fost reușit de Florinel Coman în minutul 30 cu o execuție din lovitură liberă din flancul stâng ce a trimis balonul la colțul scurt imparabil pentru portarul gazdelor. Prima parte a jocului a fost dominată de roș-albaștri, care au mai avut ocazii la pătrunderea lui Coman din minutul 11 și șut respins cu piciorul și apoi reținut de Pap și bara din minutul 36 semnată de Nedelcu. Repriza secundă a fost dominată de moldoveni, în special după eliminarea în minutul 63 a lui Planic după un al doilea cartonaș galben primit nejustificat din partea arbitrului Iulian Călin.

Jocul s-a mai domolit după înscrierea golului doi și roș-albaștrii și-au menținut invincibilitatea la Botoșani.

 

FC Botoșani - FCSB 0-2 (0-1)

Au marcat: Fl. Coman (min. 30), Gnohere (min. 74)

FC Botoșani (antrenor Marius Croitoru): Pap – Hăruț, Miron, Chindriș, Țigănașu – Papa, Rodriguez – Ashkovski (min. 84 Andronic), Ongenda (min. 77 Ofosu), Keyta – Halkiadakis (min. 58 Moussa)

FCSB (antrenor Bogdan Vintilă): Bălgrădean – Crețu, Planic, Cristea, Panțîru – Popescu, Nedelcu (min. 63 Moruțan), Fl. Tănase – Man, Hora (min. 46 Gnohere), Fl. Coman (min. 73 Soiledis)

Alte știri din Liga 1