Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: FCSB își asigură locul secundRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
05 Mai 2019

Liga 1: FCSB își asigură locul secund

Speranțele pentru titlu rămân intacte pentru FCSB după victoria din această seară de pe ”Ion Oblemenco” cu CS Universitatea Craiova. La capătul unui meci de mare angajament, dar care putea fi mai ofertant din punct de vedere al ocaziilor de gol, roș-albaștrii au controlat jocul și și-au apropiat victoria cu un gol din penalty și unul ce poate fi contabilizat ca autogol.

Dennis Man a semnat prima ocazie a meciului în minutul 13, fiind angajat de Florin Coman în careul gazdelor, însă intervenția de ultim moment a lui Fedele a îndepărtat balonul din gheata atacantului oaspeților. Oltenii dau replica în minutul 22 prin Cicâldău, șut ce trece razant cu stâlpul din dreapta lui Bălgrădean, apoi zece minute mai târziu Donkor are o intervenție de neînțeles în propriul careu asupra lui Florin Coman, un fault evident ce îl determină pe arbitrul Istvan Kovacs să indice punctul cu var. Florin Tănase transformă fără probleme și din minutul 34 oaspeții au trecut în avantaj pe tabelă. Finalul primei părți a jocului îi găsește pe olteni în atac cu șutul lui Mihăilă respins de Bălgrădean cu un reflex de clasă și cu golul lui Kelic anulat pe motiv de fault în atac.

Imediat după pauză Bălgrădean are o nouă intervenție salutară la șutul lui Bărbuț și este salvat de devierea lui Coman la foarfeca lui Mihăilă, apoi Man putea dubla avantajul pe tabelă în minutul 59 cu o scăriță blocată de Pigliacelli. Zece minute mai târziu Mihăilă are un șut-centrare din apropierea liniei de fund la care Meza Colli nu a ajuns la timp și balonul a ieșit în aut de poartă, iar pe final Hora reușește să trimită primul balon pe spațiul porții oltene cu o lovitură de cap prinsă cu siguranță de Pigliacelli. În al cincilea minut de prelungiri Mihai Roman câștigă un duel la limita careului gazdelor și îi pasează lui Dennis Man al cărui șut printre picioarele lui Pigliacelli este deviat în plasă de Donkor.

Scor final CS U Craiova – FCSB 0-2 (0-1) și roș-albaștrii mută acum presiunea pe umerii clujenilor, care luni vor evolua la Giurgiu.

 

CS U Craiova (antrenor Corneliu Papură): Pigliacelli - Dimitrov, Donkor, Kelic, Bancu - Cicâldău, Mateiu, Fedele (min. 85 Baicu) - Bărbuţ (min. 68 Meza Colli), A. Cristea (min. 46 Fortes), Mihăilă

FCSB (antrenor Mihai Teja): Bălgrădean - Benzar, Planic, Bălaşa (min. 82 Teixeira), Jr. Moiras - I. Cristea, Filip - Man, Fl. Tănase, Fl. Coman (min. 73 M. Roman) - Gnohere (min. 16 Hora)

Alte știri din Liga 1