Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: FCSB învinge la Botoșani și se menține în plasa lideruluiRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
06 Mai 2021

Liga 1: FCSB învinge la Botoșani și se menține în plasa liderului

FCSB se menține la două puncte în urma liderului CFR Cluj după succesul înregistrat în deplasare cu FC Botoșani.

Octavian Popescu a deschis scorul în minutul 4 cu un șut de la marginea careului de 16 metri deviat de Papa ce l-a păcălit pe portarul Pap, însă gazdele se pot considera norocoase cu primirea golului. Înainte ca balonul să ajungă la autorul golului, Meleke a avut o intrare în careu cu talpa înainte asupra lui Ovidiu Popescu în situația în care mai avea un cartonaș galben, iar arbitrul Adrian Cojocaru ar fi putut acorda lovitură de pedeapsă și l-ar fi eliminat pe fundașul gazdelor. Cojocaru a indicat punctul cu var în minutul 13 la un fault evident al lui Braun asupra lui Olaru, iar în lipsa specialistului Florin Tănase, suspendat, Moruțan a executat și a dublat avantajul oaspeților. După o ratare a lui Țigănașu în minutul 22, șut scos din fața porții goale de Radunovic, diferența se diminuează în minutul 28 atunci când Ongenda face o preluare fină în interiorul careului, se întoarce și îl execută cu o scăriță pe Vlad. Un minut mai târziu Ovidiu Popescu îl ia la țintă pe Pap cu un șut din mijlocul careului, iar în minutul 40 Octavian Popescu a încercat să-l lobeze pe Pap cu o execuție de la peste 20 de metri.

Repriza secundă nu a adus mari ocazii de gol până în minutul 73, atunci când Moruțan a modificat din nou tabela dintr-un penalty, de această dată acordat pentru un contact între Olaru și fundașii Chindriș și Braun. Cei doi botoșeneni au fost protagoniștii ultimelor ocazii ale partidei, în minutele 82 și respectiv 87, la ambele Vlad izbutind să se opună cu succes.

FCSB face 43 de puncte și se distanțează la 6 puncte de Universitatea Craiova, iar FC Botoșani rămâne cu 28 de puncte pe locul 5.

 

FC Botoșani - FCSB 1-3 (1-2)

Au marcat: Ongenda (min. 28)/Oct. Popescu (min. 4), Moruțan (min. 15 pen. și 73 pen.)

FC Botoșani (antrenor Marius Croitoru): Pap - Braun, Chindriş, Meleke (min. 85 Racoviţan), Ţigănaşu - E. Papa (min. 85 Patache), J. Rodriguez, Ongenda – Ashkovski (min. 46 Tîrcoveanu), D. Croitoru (min. 16 M. Roman), Fili (min. 81 Florescu)

FCSB (antrenor Anton Petrea): Vlad - Creţu, I. Cristea, Haruţ, Radunovic - Ov. Popescu, Nedelcu (min. 34 Oaidă), Olaru (min. 88 Vînă) - Moruţan, Buziuc (min. 46 Istrate), Oct. Popescu (min. 78 Perianu)

Alte știri din Liga 1