Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: FCSB încheie sezonul regulat cu o remizăRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
22 Feb 2020

Liga 1: FCSB încheie sezonul regulat cu o remiză

Cinci meciuri oficiale, cinci puncte câștigate de FCSB în startul acestui an. În această seară trupa pregătită de Bogdan Vintilă a scăpat printre degete victoria în partida de pe Arena Națională contra Chindiei Târgoviște, o echipă care a crezut în șansa sa și a dat lovitura pe minutele de final.

Roș-albaștrii puteau deschide scorul prin nou-venitul Adrian Petre, dar reluarea sa din alunecare din câțiva metri a balonului respins de portarul Moldovan în urma șutului lui Soiledis nu a prins cadrul porții. În minutul 14 a fost rândul unui alt nou jucător venit în lotul vicecampioanei să iasă la rampă, de această dată cu impact pe tabelă: Miron s-a înălțat perfect la 6 metri și a reluat cu capul centrarea din corner a lui Adi Popa, ex-botoșeneanul înscriind la prima sa apariție în tricoul roș-albastru. A urmat o perioadă în care gazdele nu au mai avut coerență în construcția fazelor de atac și abia pe începutul reprizei secunde s-a mai ivit o șansă de a modifica din nou tabela: o centrare a lui Crețu de pe partea dreaptă a fost respinsă greșit din careul mic de Benga către propria poartă, însă pe traiectorie s-a interpus portarul Moldovan și a îndepărtat pericolul. Lipsa de concentrare de pe finalul de meci i-a costat pe roș-albaștri, care au fost egalați în primul minut de prelungiri de Dangubic, care a reluat din plonjon cu capul centrarea lui Martac.

S-a încheiat 1-1, rezultat ce îi poate coborî pe cei de la FCSB până pe locul 5 în cazul în care atât FC Botoșani cât și Astra Giurgiu vor câștiga jocurile lor din ultima etapă.

 

FCSB - Chindia Târgoviște 1-0 (1-0)

Au marcat: Miron (min. 14)/Dangubic (min. 90+1)

FCSB (antrenor Bogdan Vintilă): Vlad - Crețu, Miron, Planic, Soiledis - Nedelcu, Olaru (min. 77 Moruțan), Fl. Tănase - Ad. Popa, Fl. Coman (min. 46 Ov. Popescu), A. Petre (min. 46 Gnohere)

Chindia Târgoviște (antrenor Viorel Moldovan): D. Moldovan - Martac, Benga, Pițian, Corbu - Barbu (min. 62 Dangubic), Rață, Bic, Piftor - Ivancic (min. 24 Neguț), Berisha (min. 70 Cherchez)

Alte știri din Liga 1