Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: FCSB domină jocul și se impune în fața oltenilorRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
08 Mar 2020

Liga 1: FCSB domină jocul și se impune în fața oltenilor

FCSB a făcut instrucție pe Arena Națională cu Universitatea Craiova, formație în fața căreia are o invincibilitate de peste 30 de ani.

Startul de partidă a fost marcat de accidentarea gravă a lui Olaru în urma unui duel aerian cu Nițu, rezultatul fiind transportarea la spital a mijlocașului gazdelor. Elevii lui Bogdan Vintilă au deschis scorul în minutul 23 prin Oaidă, care a penalizat o gafă imensă a lui Pigliacelli. Portarul oaspeților a degajat balonul în piciorul lui Man, care a pasat la Florinel Coman, șeptarul roș-albaștrilor driblându-l pe Pigliacelli și șutând balonul în bară, de unde a ricoșat în fața porții și Oaidă a îndeplinit o formalitate. Florinel Coman putea dubla avantajul de pe tabelă în minutul 26 cu un șut ce a trecut puțin pe lângă buturile oltenilor, iar zece minute mai târziu Man trimite balonul în transversală, însă repriza se încheie cu golul egalării marcat de Bărbuț cu un șut din voleu cu latul trimis la colțul scurt din colțul careului mic după o centrare la bara a doua a lui Bancu.

Oaidă reușește dubla în minutul 57 cu o reluare din 7 metri a pasei înapoi a lui Florinel Coman în urma centrării lui Crețu, iar avantajul putea fi anulat imediat, însă Baiaram a fost lipsit de noroc deoarece balonul trimis de el din interiorul careului a lovit ambele bare laterale înainte de a fi degajat de Panțîru. Nici în minutul 65 Koljic nu are mai mult noroc, atacantul ratând șutul din fața porții, apoi gazdele trec peste momentele delicate reușind desprinderea pe tabelă. În minutul 79 o greșeală a lui Martic îi oferă lui Panțîru șansa unei șarje de contraatac continuată cu o pasă pentru Florin Tănase care îl execută pe Pigliacelli cu un șut la colțul lung, după care cinci minute mai târziu decarul îl găsește pe Man cu o pasă între fundașii centrali ai oltenilor și acesta îl execută fără să pregete pe portarul italian.

Se încheie 4-1, un scor ce îi ajută pe roș-albaștri să îi egaleze la puncte, 26, pe olteni și să se apropie la trei lungimi de liderul CFR Cluj.

 

FCSB - Universitatea Craiova 4-1 (1-1)

Au marcat: Oaidă (min. 23 și 57), Fl. Tănase (min. 79), Man (min. 84)/Bărbuț (min. 45)

FCSB (antrenor Bogdan Vintilă): A. Vlad – Crețu, I. Cristea, Planic, Panțîru – Oaidă, Ov. Popescu, Fl. Tănase – D. Olaru (min. 11 Vînă, min. 70 L. Filip) – Man, Fl. Coman (min. 82 Moruțan)

Universitatea Craiova (antrenor Corneliu Papură): Pigliacelli – Martic, Bălașa, Cosic, Bancu – Nistor, Mateiu (min. 71 Qaka), Cicâldău – Bărbuț (min. 64 A. Ivan), L. Nițu (min. 18 Koljic), Baiaram

Alte știri din Liga 1