Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: FC Voluntari, victorie după trei luni de secetăRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
08 Feb 2021

Liga 1: FC Voluntari, victorie după trei luni de secetă

FC Viitorul suferă a doua înfrângere consecutivă în campionat și pierde șansa de a se menține la egalitate de puncte cu Chindia, Gaz Metan și UTA în plasa locurilor de play-off. În partida de la Ovidiu cu FC Voluntari o greșeală făcută de Gaztanaga în minutul 5 i-a costat scump pe constănțeni, care nu au putut să își construiască faze clare de a marca și au cedat cele trei puncte.

O minge scăpată de sub control de Gaztanaga la 40 de metri de poarta lui Căbuz i-a permis lui Jefte Betancor să o preia, să sprinteze singur și să-l execute pe portarul gazdelor cu un șut de la 16 metri ce a ciupit stâlpul din stânga acestuia înainte de a intra în plasă. Ilfovenii au prezentat o organizare defensivă foarte bună și au blocat toate încercările de șut ale gazdelor, Ciobanu (min. 17) și Mățan (min. 45) fiind împiedicați să trimită balonul către buturile apărate de Rîmniceanu. Mai mult decât atât, FC Voluntari își putea dubla avantajul de pe tabelă în minutul 47 când Ivanov a scăpat singur cu Căbuz și portarul gazdelor a avut o intervenție bună la șutul trimis din 14 metri. Pe faza următoare de atac, Mățan a avut șansa de a egala, însă șutul său din interiorul careului a lovit în exterior plasa laterală a porții ilfovenilor și tot el l-a obligat pe Rîmniceanu să rețină în doi timpi un șut trimis de la limita careului în minutul 61. Portarul oaspeților a fost din nou decisiv în minutul 81 la lovitura de cap a lui Ganea, respinsă cu un efort remarcabil în corner.

A fost ultima șansă de a egala a Viitorului, care rămâne cu 25 de puncte și coboară pe locul 10, în timp ce FC Voluntari simte din nou gustul succesului după trei luni și 11 etape disputate și urcă o treaptă până pe locul 14.

 

FC Viitorul - FC Voluntari 0-1 (0-1)

A marcat: Jefte Betancor (min. 5)

FC Viitorul (antrenor Mircea Rednic): Căbuz – Benzar, Mladen, Dobrosavlevici, Boboc – Matei, Gaztanaga (min. 46 Grădinaru), Ciobanu – Ganea, Sabala (min. 59 Andronache), Măţan (min. 76 Pitu)

FC Voluntari (antrenor Bogdan Andone): Rîmniceanu – Vlad, Satli, Achim, Armaş – Ivanov, Droppa, Ilie (min. 58 Pesic) – Gheorghe, Remacle (min. 58 Borţoneanu, min. 73 Lopes), Jefte Betancor (min. 68 Stoica)

Alte știri din Liga 1