Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: FC Voluntari sparge gheațaRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
19 Oct 2018

Liga 1: FC Voluntari sparge gheața

Derby-ul Ilfovului dintre FC Voluntari și Concordia s-a disputat pe arena ”Anghel Iordănescu” și s-a încheiat cu primul succes al gazdelor în această ediție de campionat. Reveniți pe terenul din Voluntari după victoria surprinzătoare împotriva celor de la FCSB, elevii lui Dorinel Munteanu au fost surclasați de trupa condusă astăzi de pe bancă de Ioan Andone.

Primul gol al gazdelor a fost înscris de Armaș în minutul 22 cu o lovitură de cap de la prima bară după un corner executat de Ion Gheorghe, apoi Gadze a făcut 2-0 după o reluare cu călcâiul din 6 metri, din mijlocul unei defensive parcă hipnotizate. Imediat după pauză, în minutul 47 Căpățână a ”recidivat” cu un gol de kinogramă, un șut de la 35 de metri ce s-a oprit la vinclul porții lui Greab, iar ultima reușită a meciului a fost semnată de Kabasele cu un șut din interiorul careului.

Scor final FC Voluntari – Concordia 4-0 (2-0), o înfrângere usturătoare ce se va lăsa cu penalizări în lotul echipei din Chiajna.

 

FC Voluntari (antrenor Ioan Andone): Vâtcă - Ricardinho, Balaur, Armaş, Bucurică - Căpăţînă, Laidouni, Belahmeur (min. 89 Tudorie) - I. Gheorghe, Gadze (min. 80 Kabasele), Malfleury (min. 62 Ciucur)

Concordia Chiajna (antrenor Dorinel Munteanu): Greab - Matei (min. 65 Panait), Leca, Marc (min. 74 Albu), Bărboianu - Prepeliţă, Gorobsov - Deaconu, Bawab, Ivanovici - Batin (min. 46 Guessan)

Alte știri din Liga 1