Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: FC Voluntari se salvează, sibienii speră la barajRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
27 Mai 2019

Liga 1: FC Voluntari se salvează, sibienii speră la baraj

Pe arena ”Anghel Iordănescu”, FC Voluntari a dispus de FC Hermannstadt și s-a salvat matematic de la retrogradare.

Gabi Deac a deschis scorul în minutul 18 cu un șut cu latul la colțul lung trimis din interiorul careului după ce sibienii au pus în pericol buturile gazdelor în minutele 4 și 9, prima dată la șutul lui Tătar, apoi la execuția lui Blănaru de la 20 de metri respinsă în corner de Mitrev. În minutul 47 Gabi Deac a ratat o ocazie monumentală după ce a trecut nestingherit prin linia de fundași sibieni și a șutat din 7 metri pe lângă poartă, după care sibienii au izbutit să egaleze în minutul 75. Mățel a centrat perfect de pe partea dreaptă, iar Tsoumou, nemarcat, s-a înălțat și a plasat o lovitură de cap lângă stâlpul din stânga lui Mitrev. Egalitatea a rezistat doar 7 minute pe tabelă, Popadiuc readucând gazdele în avantaj cu un șut de la 16 metri după o pasă ideală a lui Adrian Bălan.

S-a încheiat FC Voluntari - FC Hermannstadt 2-1 (1-0), cele trei puncte ducându-i pe ilfoveni la cota 30, cu 5 puncte mai mult decât formația de pe locul de baraj, Dunărea Călărași. La rândul lor, cu 24 de puncte, sibienii vor întâlni sâmbătă formația călărășeană în meci decisiv pentru locul de baraj.

 

FC Voluntari (antrenor Cristiano Bergodi): Mitrev - Ricardinho, Balaur, Armaş, A. Vlad - Căpăţînă, Răuţă, Laidouni (min. 66 Popadiuc) - G. Deac (min. 78 Ad. Bălan), Tudorie, I. Gheorghe

FC Hermannstadt (antrenor Vasile Miriuță): Căbuz - Măţel, Dandea, I. Stoica, Tătar - Dâlbea (min. 54 Petrescu), Antonov - Jazvic (min. 66 Tsoumou), Offenbacher, L. Dumitriu - Blănaru (min. 35 Lendrici)

Alte știri din Liga 1