Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: FC Voluntari schimbă registrul de exprimareGeorge Fluster / SportPictures.eu
03 Feb 2019

Liga 1: FC Voluntari schimbă registrul de exprimare

FC Voluntari a prezentat o echipă radical schimbată ca modalitate de exprimare în primul meci oficial al anului și a penetrat de patru ori una dintre cele mai bune defensive ale campionatului. Pe arena ”Anghel Iordănescu” elevii lui Cristiano Bergodi au interpretat o partitură modernă în fața unei echipe aflate pe loc de play-off, Sepsi OSK Sf. Gheorghe.

Veniți cu o doză prea mare de încredere, jucătorii pregătiți de Eugen Neagoe au suferit primul șoc în minutul 14 când Ricardinho a avut o execuție perfectă din marginea careului de 16 metri și a trimis cu efect la colțul lung, balonul lovind în interior plasa laterală a porții. Doar 10 minute s-a menținut pe tabelă avantajul gazdelor, Tandia restabilind egalitatea cu un șut din interiorul careului, însă ilfovenii au revenit în atac și Ionuț Balaur punctează din nou în minutul 36. Fundașul central al gazdelor a reluat din voleu din zona punctului cu var mingea trimisă din corner de Căpățână și și-a dus echipa în avantaj la pauză.

Gadze a dus scorul la 3-1 în minutul 62 cu o reluare din careul mic după o centrare din lovitură liberă a lui Gheorghe, iar în minutul 78 Tudorie, servit perfect de Răuță cu o pasă în adâncime, l-a învins pentru a patra oară pe Niczuly cu un șut la firul ierbii. În ultimul minut de joc Hamed limitează dimensiunile dezastrului pentru covăsneni cu un șut din mijlocul careului după ce a fost găsit la limita ofsaidului cu o pasă foarte bună de către Tandia, astfel încât se încheie FC Voluntari – Sepsi OSK 4-2 (2-1).

 

FC Voluntari (antrenor Cristiano Bergodi): Vâtcă - Bucurică, Russo, I. Balaur, Ricardinho - G. Deac (min. 90+2 Fl. Bălan), Căpăţână, A. Răuţă, I. Gheorghe - Gadze, Tudorie (min. 86 A. Bălan)

Sepsi OSK Sf. Gheorghe (antrenor Eugen Neagoe): Niczuly - G. Moura, Viera, Jovanovic, Sato - Velev, A. Rus (min. 46 Simonovski) - Drăghici (min. 63 Y. Hamed), Vaşvari, Fl. Ştefan (min. 71 Carnat) - Tandia

Alte știri din Liga 1