Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: FC Voluntari s-a dezlănțuit în fața covăsnenilorRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
26 Iul 2020

Liga 1: FC Voluntari s-a dezlănțuit în fața covăsnenilor

După două înfrângeri la limită suferite în deplasare, FC Voluntari revine pe teren propriu cu un rezultat pozitiv în compania unei echipe dificile, Sepsi OSK Sf. Gheorghe.

Jucătorii pregătiți de Mihai Teja au început în forță meciul de pe arena ”Anghel Iordănescu” cu ocazii importante în minutele 3, când Tudorie nu a putut relua din 6 metri un balon pasat de Struna, și 7, când Pașcanu și Armaș nu au putut lovi din poziție ideală balonul trimis din corner de Gorobsov. La cealaltă poartă Carnat îl pune la muncă pe Cojocaru cu un șut din marginea careului de 16 metri, dar ilfovenii revin în avanposturi și în minutul 29 șutul lui Tudorie este blocat la 11 metri de Florin Ștefan, vârful de atac al gazdelor fiind protagonistul fazei din minutul 40 când a apărut perfect la prima bară pentru centrarea lui Vlad, dar reluarea sa cu călcâiul a fost respinsă de Niczuly în bară.

Până la pauză portarul covăsnenilor a mai parat un șut al lui Struna (min. 45), dar imediat după începerea reprizei secunde s-a văzut învins de Mățan cu o lovitură de cap ce a plasat balonul la colțul lung în urma unei centrări a lui Tudorie. Aflat într-o bună dispoziție de joc, Tudorie a fost aproape să înscrie în minutul 53, dar lovitura sa de cap din 6 metri a fost exact pe direcția lui Niczuly, care a respins în corner. Tabela a fost modificată din nou de gazde în minutul 75 din penalty, arbitrul Cătălin Popa indicând punctul cu var în urma unui duel în careul covăsnenilor între Belu-Iordache și Florin Ștefan. Căpățână a fost cel care a transformat și a parafat succesul ilfovenilor, care fac 31 de puncte și își consolidează locul 9. Sepsi OSK rămâne cu 28 de puncte pe locul 11, imediat deasupra locului de baraj, de care o despart 5 puncte, însă Dinamo rămâne o necunoscută cu 21 de puncte și patru jocuri mai puțin disputate.

 

FC Voluntari - Sepsi OSK Sf. Gheorghe 2-0 (0-0)

Au marcat: Mățan (min. 46), Căpăţână (min. 75 pen.)

FC Voluntari (antrenor Mihai Teja): Cojocaru – Struna (min. 85 Benzar), Paşcanu, Armaş, Vlad - Căpăţînă, Gorobsov, De Lucas - I. Gheorghe (min. 61 Sanoh), Tudorie (min. 85 Ţîră), Măţan (min. 70 Belu-Iordache)

Sepsi OSK Sf. Gheorghe (antrenor Leo Grozavu): Niczuly - Csiszer, Celea, Ţincu, Fl. Ştefan – Deaconu (min. 67 Achahbar), Vaşvari, I. Fulop (min. 61 Dimitrov) – Carnat (min. 36 Diaz), Safranko (min. 61 Ştefănescu), L. Fulop (min. 67 Karanovic)

Alte știri din Liga 1