Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: FC Voluntari remizează în inferioritate Răzvan Păsărică / SportPictures.eu
29 Sep 2018

Liga 1: FC Voluntari remizează în inferioritate

La patru zile distanță de la întâlnirea din Cupa României disputată pe aceeași arenă ”Anghel Iordănescu”, FC Voluntari și FC Botoșani au încheiat de această dată la egalitate, scor 1-1 (1-0).

Gazdele ilfovene au deschis scorul în minutul 35 din penalty, lovitura de pedeapsă fiind acordată pentru faultul lui Patache la Deac. Laidouni a transformat și și-a dus echipa în avantaj la pauză, cu toate că Malfleury putea dubla acest avantaj în minutul 40, dar șutul său din mijlocul careului a ratat de puțin cadrul porții. După ce că a ratat ocazia de a face 2-0, francezul și-a și lăsat echipa în inferioritate numerică în minutul 51 după ce a luat al doilea cartonaș galben și le-a dat ocazia oaspeților de a spera la cel puțin un punct. Presiunea la poarta lui Vâtcă a sporit treptat și după ratările lui Golofca (min. 62), Rodriguez (min. 76) și Miron (min. 77), Chitoșcă a restabilit egalitatea în minutul 80 cu un șut la colțul lung din interiorul careului. Moldovenii puteau pleca cu toate cele trei puncte dacă în minutele de prelungiri Mihai Roman II sau Oaidă fructificau loviturile de cap executate după centrările lui Ongenda și respectiv Golofca.

Astfel, FC Voluntari rămâne cu 4 puncte pe ultimul loc, iar FC Botoșani își păstrează poziția a 12-a în ierarhia Ligii 1.

 

FC Voluntari (antrenor Dinu Todoran): Vâtcă - Ricardinho, Zgrablic, Balaur (min. 46 Hodorogea), Bucurică - Laidouni, Răuţă - Deac (min. 56 Ciucur), Belahmeur (min. 83 Tudorie), Gheorghe - Malfleury

FC Botoșani (antrenor Costel Enache): Pap - Patache, Burcă, Miron, Chitoşcă - Chindriş (min. 54 Ongenda) - Oaidă, Rodriguez - Golofca, M. Roman II, Fabrinni (min. 42 E. Papa)

Alte știri din Liga 1