Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: FC Voluntari, invincibili după șapte etape de play-outRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
01 Iul 2020

Liga 1: FC Voluntari, invincibili după șapte etape de play-out

FC Voluntari își continuă marșul invincibil în play-out și obține a cincea victorie consecutivă! Chindia Târgoviște, aflată la primul meci sub comanda lui Emil Săndoi, este victima trupei conduse de Mihai Teja, care pe arena ”Anghel Iordănescu” din Voluntari s-a impus cu 2-0 și a trecut pe locul 8 cu 27 de puncte după ce la startul acestei faze avea doar 10 puncte.

Ilfovenii au avut o primă ocazie în minutul 30 la reluarea dezamăgitoare a lui Simonovski de la 10 metri pentru ca în minutul 43 Ion Gheorghe să intre în dribling în careul oaspeților și să-l învingă pe Aioani cu un șut cu efect. În minutul 69 Simonovski înscrie golul care înlătură orice dubiu în privința câștigătoarei, reluând din fața porții un balon respins de Aioani la șutul din unghi al lui Costin.

Pentru FC Voluntari urmează întâlnirea de la Ovidiu cu FC Viitorul, în timp ce pentru Chindia, penultima clasată cu 17 puncte, fiecare etapă se transformă în finală.

 

FC Voluntari - Chindia Târgoviște 2-0 (1-0)

Au marcat: I. Gheorghe (min. 43), Simonovski (min. 69)

FC Voluntari (antrenor Mihai Teja): Cojocaru – Belu-Iordache (min. 88 Țîră), Pașcanu, Achim, Vlad – Căpățînă, De Lucas, Laidouni (min. 78 Gorobsov) – Sanoh (min. 59 D. Benzar), Simonovski (min. 88 Struna), I. Gheorghe (min. 59 Costin)

Chindia Târgoviște (antrenor Emil Săndoi): Aioani – Martac, Benga, Pițian, Corbu – Neguț (min. 42 Ivancic), Rață, Bic, Șerban (min. 46 Dumitrașcu) – Berisha (min. 68 L. Mihai), Dangubic

Alte știri din Liga 1